Egészséges kalandok Szombathelyen

SzR-HCs • 2014. július 12., szombat •
Ha fontos az egészséged, a Kalandvárosban a helyed - ezzel a szlogennel hívogatta egész héten a kilátogatókat a szombathelyi Egészségügyi Alapellátó Intézet. A július 7-13-ig tartó héten egészségfejlesztő, egészségnevelő programokat bonyolítottak le, de rengeteg hasznos tanácsot is adtak a Kalandvárosban - tudtuk meg Kisőrsi Ferencné iskolavédőnőtől.
Egészséges kalandok Szombathelyen

A szombathelyi védőnők által szervezett programoknak nagyon nem kedvezett az időjárás, hiszen a hét első napjaiban az eső és a szél megnehezítette a részvételt, szombattól azonban már a Nap is kisütött, így a gyermekek is szép számmal érkeztek a sátorokhoz.
A frisss.hu a helyszínen megtudta, hogy hétfőn játékos aerobik, kedden nyári tanácsok, bőrgyógyászati szűrés, szerdán a háziállatokkal történő bánásmód, a kisállatok és a gyermekek együttélése, csütörtökön a táplálkozás, a nassolás, az arcfestés, pénteken a vészhelyzetekről, a balesetekről szóló hasznos tudnivalók, valamint rendőrmotoros bemutató szerepelt a programban. Szombaton már a Nap is kisütött, ekkor a tűzoltással kapcsolatos ismereteiket gyarapíthatták a kilátogatók, vasárnap pedig a vércukor és koleszteinszűrést lehetett igénybe venni. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére