Kecskemét: egy gól két perc alatt, három pontért

szróbert • 2014. augusztus 02., szombat •
Az OTP Bank Liga második fordulójában szombaton késő este a Haladás a Kecskeméti TE vendége volt. A mieink hamar vezetést szereztek Nagy Olivér révén, és ezt az eredményt a küzdelmes és nem egyszer paprikás hangulatú meccs végéig meg is őrizték. A szombathelyi csapatkapitány, Halmosi Péter a meccs utáni nyilatkozatában arról beszélt, hogy mindvégig a Halinak állt a találkozó, és, ha pontosabban játszanak, akkor már korábban eldőlt volna az izgalmas mérkőzés.
Kecskemét: egy gól két perc alatt, három pontért

Ismeretes, hogy mindkét vidéki csapat jelentősen átalakult, és sajnos mindkettő vereséggel kezdte a bajnokságot. A lila-fehérben futballozó kecskemétieknél nyolc játékos érkezett, tíz távozott, míg a vasiaknál hatan érkeztek, heten távoztak.
KECSKEMÉTI TE - SZOMBATHELYI HALADÁS 0-1 (0-1)
vezette: FARKAS Á
.
Kecskemét: Tujvel - Botka, Karan, Lovric, Polyák - Szivacski (Patvaros 46'), Pilipovics, Szavics (Tölgyesi 62'), Balázs - Mamadou, Gréczi (Novák 46')
Haladás: Rózsa - Medgyes (Schimmer 72'), Dvorschák, Jagodics, Devecseri, Katona (Jancsó 83') - Fehér, Szakály, Nagy O. (Gaál 76'), Halmosi - Radó
2' - VEZETÜNK!!! Halmosi remek labdájával Nagy Olivér lépett ki és nem is hibázta el a ziccert, 0-1!!!

15' - Radó fantasztikus szbadrúgását Tujvel csak a felső lécre tudta tolni, érkezett Fehér, de sajnos eltörte a labdát. Óriási helyzet volt. 
38' - Megint Radó került helyzetbe, miután levette a labdát a tizenhatoson belül, tolt még egyet rajta, zatán lőtt, de sajnos, ha centiméterekkel is, de mellé szállt a labda. Közben Lovric rácsúszott Radó lábára, akit aztán percekig ápoltak. 
A szünetben kettőt is cserélt a kecskeméti mester, a mieink változatlan összeállításban futottak ki a gyepre. 
53' - Szavics lövése után először kellett védenie kapura tartó labdát Rózsa Dánielnek.
66' - Radó húzott el jól a bal összekötő helyén, Halmosi várta bent a labdát, ám a csatár cselesen kapura tekerte a labdát, de Tujvel résen volt.
72' - Fehér szabálytalankodott 22 méterre a kaputól, de Bebeto a sorfalba vágta a szabadot. 
84' - Halmosi lövése vágódott le az egyik hazai védőről, így szöglet lett a vége. 
90' - Négy percet hosszabbít a játékvezető.
90'+4' - Vége a meccsnek, megérdemelt győzelmet aratott a Hali, szép volt fiúk!

Bekő Balázs: Nagyon nehéz volt a 2. perc után játszani, hiszen a Haladás rendkívül jól védekezett és a kontráik is veszélyesek voltak. Az egyetlen épkézláb lövésünk a játékvezető blokkolta. Elképzelés nélkül támadtunk, így pedig elég nehéz gólt szerezni. 

Artner Tamás: Ragyogó volt a hozzáállásunk, teljesen mást játszottunk, mint az Újpest ellen. Masszív volt a védelmünk, és a támadásaink is veszélyesek voltak. Már az első félidőben el kellett volna dönteni a meccset, noha a vége is izgalmas volt, úgy érzem, hogy mindvégig kontrollálni tudtuk a kecskemétieket.
 

 

közösség

további frisss

lap tetejére