Éremeső: a Pro- Art TSE szombathelyi táncosainak sikerei

frisss.hu - fotó: Bodrogi Anita • 2015. október 21., szerda •
Az őszi szezon nagyszerűen indult a Pro- Art TSE versenyzői számára, hiszen két versenyen, 6 arany-, 2 ezüst- és 2 bronzérmet gyűjtöttek be a szombathelyi táncosok.
Éremeső: a Pro- Art TSE szombathelyi táncosainak sikerei

A képen balról jobbra lévők névsora: Herczeg Attila edző, Vass Virág- Al-Hakim Kerim, Oláh Dániel- Pénzes Sára, mögöttük Oláh Kristóf- Novák Csenge, Krizsán Dominik- Nagy Réka Anna

Kistelek Open

Szeptember végén rendezték meg immár 12. alkalommal a Kistelek Opent, melynek 2 napján igazán szép eredmények születtek. Első közös versenyükön Oláh Dániel és Pénzes Sára junior I E standard táncokból 7., míg latin táncokból a 6. helyezést értek el. A verseny másnapján, nemzetközi open basic versenyen latin táncokból 12., míg standard táncokból 10. helyen végeztek.

Oláh Kristóf és Novák Csenge junior II D standard táncokból 4., míg latin táncokból 2. helyre állhattak a dobogón. A nemzetközi open basic standard versenyen az előkelő 3. helyet, míg latinból a 4. helyet mondhatják magukénak.
Az egyesület szintén új párosa, Al-Hakim Kerim és Vass Virág az első nap junior II C latinból a 6., míg másnap, a nemzetközi junior II basic open versenyen a 3. helyet szerezték meg.
Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna szombaton junior II B kategóriában bajnoki címet szereztek, míg a nemzetközi junior II standard versenyen a 9. helyen végeztek.

ISIS Dance Open
Egy évben csupán egyszer adatik meg a szombathelyi versenyzők számára, hogy hazai közönség előtt táncoljanak. Tehették ezt az idén a felújított Sportház első táncversenyén, az ISIS Dance Openen. A versenyzőket igazán a nézők bíztatása, hisz a 4 páros összesen 5 arany és 1 ezüstéremmel gazdagodhatott.
Az egész napos rendezvényen igazán gyönyörű környezetben táncolhattak a versenyzők.  Délután a klubközi versenyeken Oláh Dániel és Pénzes Sára junior I E standard és latin táncokból a dobogó legfelső fokára állhatott. Hasonló eredménnyel büszkélkedhet Oláh Kristóf és Novák Csenge, akik a junior II D kategóriában lettek standard és latin bajnokok.
Kitűnően versenyzett az Al-Hakim Kerin-Vass Virág is, akik junior II C latinból ezúttal ezüstérmet szereztek.
Az este folyamán a kiemelt ranglista versenyeket rendezték meg, ahol az ország legjobb felnőtt-ifi és junior párosai versenyeztek egymással. A közönség legnagyobb örömére hosszú idő óta először helyi páros állhatott a dobogó legfelső fokára, hiszen Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna aranyérmes lett a junior standard kategóriában.
A versenyzők, Herczeg Attila, Vozár Boglárka, Zsom Olivér, Nagymihályi Balázs és Suti András edzők irányításával készülnek a további versenyekre.

Forrás: Herczeg Attila
 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére