Érdemes volt ma felkelni, vagy inkább bújjunk vissza az ágyba? - Mit mondanak a csillagok?

vkriszti-nlcafé.hu • 2014. december 08., hétfő •
A Bikák lehet, hogy ma lelépnek, a Szüzek már teljesen karácsonyi lázban égnek. Nézze meg Önnek mit hoz a hétfő!
Érdemes volt ma felkelni, vagy inkább bújjunk vissza az ágyba? - Mit mondanak a csillagok?

Kos: Ma nagyon fontos, hogy mindenkit jól érts, és ne értsd félre mindazt, amit mások mondanak neked. Könnyen lehet, hogy emiatt érdemes lesz néha arra kérned a veled beszélőket, hogy ismételjék meg a mondandójukat. Az sem baj, ha néha szómagyarázatokat kérsz, hiszen könnyen lehet, hogy még a legegyértelműbb alapfogalmakon sem ugyanazokat értitek. 

Bika: Hétfőn azt kell tudnod, hogy mikor érdemes visszavonulnod. Könnyen lehet, hogy ma arra jössz rá: Valahol már teljesen feleslegessé váltál. Könnyen lehet, hogy úgy érzed: Jobb, ha innen teljes mértékben kilépsz, és máshol folytatod a tevékenységedet. Ne felejtsd el: Létezik az az ideális hely, ahol örülnek neked, és ahol te is szívesen végzed a dolgodat.

Ikrek: Az a jó a nosztalgiában, hogy ez az egyik legrégebbről megszokott érzésed. Ma is szívesen merülsz el a nosztalgia megszokott hullámaiban, és ma is szívesen foglalkozol azzal, hogy régen minden jobb volt. Tudtad, hogy a nosztalgia az idő felhasználásának félreértelmezése? Az idő valójában arra való, hogy előre haladjunk, hogy idővel minden egyre jobb legyen. Ha abban hiszel, hogy régen volt minden jobb, akkor ezt a folyamatot akasztod meg.

Rák: Lehet, hogy nem kellene hinned az előjeleknek? Az előjeleket ugyanis nem mindig olvassuk megfelelően. Ne értsd félre, nincs semmi baj az előjelekkel, de könnyen lehet, hogy te félreértelmezed őket, túl nagy jelentőséget tulajdonítasz nekik, és emiatt megy félre valami, ami egészen jól indult. Mi lenne, ha most ezért inkább nem foglalkoznál annyit az előjelekkel?

Oroszlán: Igen, nagyon egyszerű feltenni a kezedet, és azt mondani: Most akkor dolgozzon más. Ehhez valójában nem kell sem bátorság, sem elszántság, sem erő. Tudod, ezek mihez kellenek? Ahhoz, hogy azt mond: Oké, eddig talán nem a legjobban csináltam, de mostantól változtatni fogok. Eddig talán nem a legügyesebb voltam, de mostantól gyakorolni fogok. Ugye, hogy ez a bátrabb út?

Szűz: Olyan lesz a hétfő, mintha egész nap a kedvenc karácsonyi zenéidben élnél: Egyre inkább ünnepi a hangulatod, és egyre inkább ráérzel a közelgő ünnep lényegére. Ma például a mézeskalácssütés és a dekorálás lesznek a legfontosabb tevékenységeid. Igen, akkor is, ha egyelőre mondjuk a túlórák fontosabbak, és alig jut időd a karácsonyi hangolódásra. Mondjuk ez elég sok feszültséget okoz neked is.

Mérleg: Ne ítélj elsőre. És másodikra se. Mondjuk az lenne a legjobb, ha ma egyáltalán nem hoznál ítéletet. És ez nemcsak azért fontos, hogy ne akadályozd a saját spirituális fejlődésedet, de azért is, mert ma úgy tűnik, hogy igencsak benézed a dolgokat. Ritkán tévedsz akkorákat, mint ma, ha ítélkezel, ezért is kérlek arra, hogy inkább hagyd ki ezt. Így máris kevesebbet hibázol majd ma.

Skorpió: Bámulatos teljesítménnyel indítod a hétfőt. Úgy tűnik, hogy ma rekordot döntesz párhuzamos munkavégzésből, és könnyen lehet, hogy annyi mindent megteszel, mintha három helyen lennél egy időben. Ebben az a legszebb, hogy még önmagadra is jut időd, és arra, hogy a barátnőiddel csevegj egy keveset. Hidd el: Minél több mindent sűrítesz ebbe a napba, annál jobb lesz a kedved estére. 

Nyilas: Az észrevétlen változások most kezdenek nagy pozitív lendületté összeállni. Egy pár hete talán még el tudtad volna rontani a terveidet, de már eljutottál arra a pontra, ahol akár el is engedhetnéd az irányítást, és egyszerűen csak hagynod kellene, hogy az események maguk intézzék magukat. Ne felejtsd el: Sokszor a dolgok akkor is jól alakulnak, ha nem állsz őrt minden változás felett. 

Bak: Ma azt kellene megtanulnod, hogy egy mosoly sokkal többet ér, mint egy háború. Mármint eredményesség szempontjából. Ha ma egy ügyintézővel kell tárgyalnod, akkor a legjobb taktika az, ha mosolyogsz. A legjobb taktika az, ha a kedvességet és a nyugalmat választod. Lehet, hogy meglepő, de neked kell felvenned azt a magatartást, amiről azt szeretnéd, hogy ő vegye fel veled szemben. 

Vízöntő: Itt az ideje, hogy élménybeszámolót tarts! Itt az ideje, hogy megoszd az élményeidet másokkal. Itt az ideje, hogy mesélj, mesélj, és mesélj. Talán nem is tudod, hogy mekkora gyógyító erő rejlik a mesékben, abban, ha kimeséled magadból mindazt, amit szeretnél. A mesék olyanok, mintha előre megírnád magadnak az életutadat. Próbáld ki ezt a módszert, és nem fogsz csalódni! 

Halak: Olyan sokféle ötleted van, hogy eleinte talán azt sem tudod, melyik megvalósításába vágj bele. Vannak ötleteid arról, hogy hogyan szülessen meg a világbéke, vannak ötleteid arról, hogy hogyan lehetnének boldogok a környezetedben lévők, és persze van ötleted arra nézvést is, hogy mit kellene neked tenned. Tudod mit? Most ne  a világbékével, és ne mások boldogságával kezd. Ez itt most a te időd!

közösség

további frisss

lap tetejére