Emléktábla avatóval startolt el az U23 Birkózó Európa-bajnokság

NR - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. március 29., szerda •
Dr. Puskás Tivadar és Németh Szilárd leplezték le a márványtáblát.
Emléktábla avatóval startolt el az U23 Birkózó Európa-bajnokság

Kedden késő délután az Arena Savariában a szokásokhoz híven emléktáblát avattak a legújabb rangos esemény tiszteletére, amit Szombathely rendezhetett. A márványtáblát Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Németh Szilárd, a Magyar Birkózószövetség elnöke.

"Azt kívánom, hogy ez a fal kevés legyen az emléktáblák elhelyezésére, és remélem, hogy a közeljövőben is nagyon sokszor találkozhatunk itt" - mondta Németh Szilárd avatóbeszédében.

Az EB-re 65 országból 368 versenyző érkezett Szombathelyre, a megnyitó beszédek után pedig Bánhegyi Adrienn varázsolta el a közönséget ugrókötél számával.

"Szombathely gyönyörű város és az egyetlen a Kárpát-medencében, ami 2000 éve lakott, itt született Szent Márton, és külön öröm, hogy mi rendezhetjük meg a 2017-es U23-as Birkózó Európa-bajnokságot" - ezt már Puskás Tivadar mondta a megnyitón.

A felszólalók közt volt még Ceno Cenov, a UWW (Nemzetközi Birkózó Szövetség) európai szekciójának elnöke és az UWW alelnöke, valamint Nenad Lalovic, az UWW elnöke, ők végül a Magyar Birkózó Szövetségtől kaptak ajándékot, amit Németh Szilárd, a szövetség elnöke adott át.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére