Emlékmű-Fest: Omega, Demjén, Emelet Projekt, Karthago és a mulatós zene nagyjai egy hétvégén

frisss.hu fotó: Bodorkós Máté • 2017. július 17., hétfő •
Július 21-23-ig Szombathely egyik legnagyobb durranása fogja felrázni a nyarat.
Emlékmű-Fest: Omega, Demjén, Emelet Projekt, Karthago és a mulatós zene nagyjai egy hétvégén

Igazán impozáns társaság tartott sajtótájékoztatót csütörtök délután a Café Móló terasztán: Benkő László, Gidófalvy Attila, Patkó Béla (Kiki), Márió, Mátyás Zoltán és a Mágikus Mintha két képviselője: Nagy Cili és Kálmánchelyi Zoltán. A zenei sokszínűség mutatta azt is, hogy mit várhat a szombathelyi közönség július negyedik hétvégéjén. A többségében Szombathelyen született, de mindenesetre szorosan a városhoz kötődő zenészek mindent megtesznek majd azért, hogy az Emlékmű-Fest igazán maradandó legyen.

A péntek a mulatós zenéről szól majd: a Matyi és a hegedűssel, Márió, a harmónikással, a 3+2-vel, MC Hawer és a Tekknővel és Ronyval.

Benkő László az Omega frontembere elmondta, már öt éve játszottak utoljára a vasi megyeszékhelyen, akkor szimfonikus körítéssel léptek fel, most a legnagyobb slágereket játsszák majd az Emlékmű-dombon. Nagyon várja a koncertet Gidófalvy Attila, a Karthago zenésze, aki ezzel együtt haza is jön. Újdonság lesz a szombathelyi zeneszeretőknek a Weöres Sándor Színház színészeiből verbuválódott Mágikus Mintha, akik tíz taggal alapozzák a szombati hangulatot a kedvenc dalaikból való összeállításokkal.

A vasárnap szintén ütős lesz – mondta Patkó Béla, Kiki az Első Emelet alapembere, aki most Emelet Projekt névvel tér vissza, és hívja nosztalgizáni a zenekedvelőket. Erre tesz rá még egy lapáttal majd a Demjén koncert, hogy ez a három nap tényleg felejthetetlen legyen.

A szervezők felhívják mindenki figyelmét, hogy eső esetén is megtartják a koncerteket, bővebb információ itt. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére