Elszabadult méhek miatt áll a forgalom a 74-es főúton Vas megyében (frissítve)

Szerző: frisss.hu/MTI - Fotó: frisss.hu • 2017. június 13., kedd •
Egy közlekedési baleset során rajzottak ki Pácsony közelében.
Elszabadult méhek miatt áll a forgalom a 74-es főúton Vas megyében (frissítve)

Egyelőre a tűzoltók nem tudják megkezdeni a műszaki mentést a 74-es főúton Vasvár közelében, ahol egy személyautó utánfutója és egy kamion ütközött, mert több méhcsalád szabadult el a balesetben.

A személyautó Zalaegerszeg felé tartott, amikor az utánfutója "beszitált", majd a kamionnal ütközött. Az utánfutón lévő méhek elszabadultak a balesetben, ezért a műszaki mentést is csak késve tudják megkezdeni. Addig a 74-es utat teljes szélességében lezárták. Személyi sérülés nem történt.

Korábban írtuk:

Méhek szabadultak el egy közlekedési baleset során kedden délelőtt a Vas megyei Pácsony közelében. A 74-es főút érintett szakaszán mindkét irányban áll a forgalom, a méhek befogására szakembert hívtak - közölte az MTI-vel a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője.

Egyed László tájékoztatása szerint egy méhkaptárokat szállító utánfutós gépkocsi és egy kamion ütközött össze a főút 69-es kilométerszelvényében a pácsonyi elágazónál. A kaptárak az úttestre kerültek, a kamion pótkocsija pedig az árokba fordult.

A vasvári önkormányzati tűzoltók teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen.

közösség

további frisss

lap tetejére