Előítélet a köbön - kiakasztó felmérés készült a tetkókról

SpacePanda, cosmopolitan.hu Fotó:wallpaper.com • 2016. október 14., péntek •
Ez történhet, ha nő vagy és varratsz magadra.
Előítélet a köbön  - kiakasztó felmérés készült a tetkókról

Míg valaki egy komplett saját naplóvá varratja a testét, addig más egyenesen undorodik még a  legapróbb, legegyszerűbb tetkóktól is, pedig már kábé minden második fiatalon ott virít valamilyen minta, és inkább az a furcsa, ha valakinek tetkószűz a bőre. Most azonban rossz hírünk van minden csajnak, főként azoknak, akik csak a trend kedvéért tetettek magukra például egy RiRis csillaghullást.

A Texasi Egyetemen szakemberei kutatást végeztek, hogy megtudják, milyen hatást váltanak ki a tetovált emberek másokból. A résztvevőknek négy különböző fotót mutattak ugyanarról a nőről. Az első képen nem volt rajta tetoválás, míg a másodikon rózsa, a harmadikon  pillangó, a negyediken pedig koponya díszítette a testét.

Fotó:wallpapersafari.com

A tudósok arra voltak kíváncsiak, hogy melyik lányról mit gondolnak az alanyok. A eredmény megdöbbentő: lehet egy nőnek bármilyen apró, szép, esztétikus tetoválása rögtön könnyűvérűbbnek tűnik tőle mások szemében. A pasiknál azonban más a helyzet, orrba-szájba mehetnek a testükre akár még Beckham-féle hónaljsasok is, mert az menőnek és szexinek számít.

közösség

további frisss

lap tetejére