Elmaradt az első Zokni - szandál nap

PCS - fotó: hir6, kaposvarmost • 2017. augusztus 19., szombat •
Az időjárás miatt úgy döntöttek a szervezők, hogy szeptember 2-én pótolják be a megye legőrültebb rendezvényét.
Elmaradt az első Zokni - szandál nap

Több ízben is beszámoltunk róla, hogy Gáspár Sándor vezette kreatív csoport baráti ugratása valóban testet ölt. Több szomszédos megyéből és a fővárosból is érkezett megkeresés, amelyben kifejezték az érdeklődők csatlakozási szándékukat. Ezért a szervezőknek választaniuk kellett, hogy elviccelik vagy megvalósítják a rendezvényt. A többség úgy döntött, hogy megérdemelne a 80-as évek magyar hagyománya egy csoportos találkozót.

A szombat estére meghirdetett esemény azonban az időjárás miatt elmaradt. Az esőfelhők dacára többen érdeklődtek a rendezvény közösségi oldalán, hogy mikor pótolják be a szervezők az első zokni - szandál napot.

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy az időjárás keresztül húzta a számításainkat és a halasztás mellett kellett döntenünk - mondta el a Frisss.hu érdeklődésére Gáspár Sándor. Óriási örömmel nyugtáztuk, hogy több száz megkeresést kaptunk, hogy mikor tartjuk az esőnapot, mert extrém megjelenésben akarnak részt venni az emberek ezen a rendezvényen. A karneváli forgatag miatt úgy döntöttünk, hogy szeptember 2-án pótoljuk be ezt a napot.

A zokni-szandál szépségverseny mellett továbbra is a szervezők legnagyobb álma, hogy a résztvevők segítségével körbeöleljék a a Csónakázó tavat. 

1. Zokni - szandál nap
Szeptember 2. 18:00
Csónakázó tó

közösség

további frisss

lap tetejére