Egy túlméretes szállítmány tarolt le egy Opelt a 86-oson

frisss.hu • 2016. április 08., péntek •
A sofőr csodával határos módon megúszta a balesetet.
Egy túlméretes szállítmány tarolt le egy Opelt a 86-oson

Csütörtökön éjjel 11 óra után a 86-os számú főútvonalon közlekedett egy „túlméretes szállítmányt” szállító kamion, amikor Vasegerszeg előtt ütközött a szemből, szabályosan érkező Opel Astrával. A kúp alakú, több tonnás fém tárgy letarolta az Opel vezető oldali felső részét, betörte a szélvédőt. Az autót vezető fiatal hölgy nem esett pánikba, az úton tudta tartani a gépjárművet.

Óriási szerencséje volt, ugyanis, ha akár csak pár centiméterrel beljebb éri az ütközés autóját, nem úszta volna meg sérülés nélkül.

Elmondása szerint látta a felvezető rendőrautót, de azzal még a település határában található lassító szigetnél találkozott, feltehetően ezért nem tudta megfelelően jelezni számára, hogy mennyire kell lehúzódnia. A kamionról legalább másfél méternyire lelógott az ufo alakú fémtárgy és bár volt a szélén egy halványan világító lámpa, a villogó fényektől nehezen lehetett észrevenni. Ennek ellenére amennyire lehetett lehúzódott, jobban az út melletti mély vizesárok miatt már lehetetlen lett volna.

A helyszínen félpályás útzár volt érvényben az igazságügyi szakértői szemle lezárultáig.

közösség

további frisss

lap tetejére