Egy iPhone befotózta a világ végét

NR/PetaPixel.com - Fotó: C. Sturchio • 2017. július 12., szerda •
Szóval, mégiscsak lapos a Föld, és a végén vízesésként hull alá az óceán.
Egy iPhone befotózta a világ végét

A kamera hibái általában rengeteg bosszúságot tudnak okozni, mert Murphy törvénye szerint, minden akkor mondja be az unalmast, amikor nem kéne. Nos, egy floridai nőnél más volt a helyzet, az iPhone kicsit megvadult és az egész internetet vírusként letaroló fotót készített, tulajdonosa tudta és szándéka nélkül.

Az egész azzal kezdődött, hogy Bobby segítetett a haverjának, G-nek, hogy átvigyék a férfi hajóját a St. John's folyón át Jacksonville-be. G felesége, C a dokkról fotózta a műveletet, amikor sikerült egy igazán rendkívüli, tér- és elmehajlító képet készítenie, ezt itt:

Persze, az iPhone 7-es bakija csak később derült, mert a képen azt látták, hogy G és Bobby a világ vége felé vitorláznak. A képet feltöltötték a Redditre, innentől pedig saját karriert futott be a történet.

A pár először azt hitte, hogy a telefon kamerája tönkrement, de az internet népe hamar megfejtette, hogy mi történhetett valójában. Valószínűleg a nő először egy álló képet készített panoráma módban, majd elfordította a telefont kilencven fokkal, hogy készítsen egy tájképet, de mivel rossz beállítás volt aktiválva, ezért a telefon folytatta a panorámakép készítését, így összemosta a két fotót. Ezzel pedig megszületett az internet legújabb vírusfotója, ami tényleg elég ütős lett.

közösség

további frisss

lap tetejére