Egy 64 éves modell szexi képeitől ájult be a világ

Frisss/dailymail - fotó: instagram • 2017. január 30., hétfő •
Graciela színésznőként kereste a kenyerét, manapság pedig az instagramon gyarapítja rajongóinak számát.
Egy 64 éves modell szexi képeitől ájult be a világ

Azt szokták mondani, hogy mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Ezt a szemléletet vallja Graciela Ines Alfano Casanova, akit többen úgy is ismernek, mint Graciela Alfano. Az argentín színésznő és televíziós műsorvezető manapság több felkérést kap fotósoktól, miután merész képeket posztolt instagramjára.

Ezzel viszont nem okozna akkora meglepetést, hiszen manapság több tehetséges, fiatal és fel nem fedezett hölgy teszi ugyanezt. Viszont Graciela 64 évesen is felveszi a versenyt a fiatalokkal.

A szexi fényképeket önmaga készítette, némelyiket barátai segítségével, majd feltöltötte a világhálóra. Ennek köszönhetően megnőtt a rajongóinak (és követőinek) száma is, akik között több világhírű fotós is található. Így kell beindítani egy karriert - mondhatják irigyei...

Egyébként arra a kérdésre, hogy mitől van ennyire kirobbanó formában azt válaszolta, hogy "ez az eredménye az egészséges életnek". Persze mindenhol akadnak kétkedők, akik kommentben jelezték is, hogy bizony megkérdőjelezik a fényképek, illetve a hölgy természetes szépéségének eredetiségét.

via DailyMail

közösség

további frisss

lap tetejére