Durva levélben osztja ki a kutyáját az utcán hagyó gazdit a megmentő

frisss.hu • 2016. január 07., csütörtök •
Egy kaliforniai kutyamentő nyílt levélben mondja meg a tutit. Nagy respect neki! Nincs is mit hozzáfűzni.
Durva levélben osztja ki a kutyáját az utcán hagyó gazdit a megmentő

"Kedves kőszívű kutyatulajdonos…te, aki kidobtad ezt a kutyát!

Ma egy csomó e-mailt kaptam, hogy láttak egy kutyát a 15. sugárút és Excelsior sugáút között. Miután néztem a leveleket megtudtam, hogy szombat reggel óta ott ül, vagyis két napja. Délután három óra volt, azonnal odavezettem hozzá, hogy megkeressem.


Ott volt, mert téged várt. Ő nem hagyta el a helyet, ahol hagytad, mert számított rád. Ő egy jó kutya. Ő nagyon közel maradt az utolsó helyhez, ahol a számára legfontosabb embert utoljára látta. Ő azt hitte, hogy visszajössz. Minden autót megnézett, ami jön az úton, és remélte, hogy te jössz vissza majd érte. Már nagyon fázott, éhes volt és félt, mert otthagytad, te egy szívtelen rohadék vagy!

Ő téged várt!

Annyira éhes volt, hogy már ágakat rágcsált. Még ennivalót sem ment el keresni, mert remélte, hátha visszajössz.

Ő meg akart várni téged.

Ő nem rossz kutya. Ő nagyon jó kutya. Te vagy rossz ember! Te elhagytál valakit, aki az életét adná érted. Valakit, aki nem törődik vele, hogy mennyi ideig dolgozol, mert vár. Valakit, aki biztosan lenyalogatná a könnyeket az arcodról, ha sírnál, megvigasztalna.

De ő már nem vár.

Miután megláttam elhoztam a menhelyre. Már sötétedett, de én és a társaim beszéltünk hozzá. Énekeltünk neki, megetettük, és betakartuk egy nagy takaróval. Elmondtuk neki, hogy eztán soha nem bántja őt senki. Meg akart téged várni, alig tudtuk onnan elvinni, végig vonyított az autóban.

Te nem érdemled meg ezt a csodálatos kutyát.

A kutyád szerencsére el fog téged felejteni. Talál egy jó otthont, és megkapja a szeretetet, amit megérdemel. Nem érdekel, az sem, hogy ki vagy, miért tetted. Egy rohadék vagy, és imádkozom, hogy megbűnhődj azért, hogy kidobtad a kutyádat.

Üdvözlettel, Brooke"

 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére