Dr. Puskás Tivadar - Szombathely polgármestere

vkriszti-HCs • 2014. október 13., hétfő •
Dr. Puskás Tivadar 12582 szavazattal újra elnyerte Szombathely polgármesteri címét. A választók 43.83 százaléka szavazott újra bizalmat neki, ezzel folytatni tudja négy éve megkezdett munkáját.
Dr. Puskás Tivadar - Szombathely polgármestere

Hende Csaba Honvédelmi Miniszter, és Szombathely országgyűlési képviselője elmondta, hogy óriási öröm, hogy dr. Puskás Tivadar megnyerte a kiélezett küzdelmet a polgármesteri székért. Szombathely következő öt évére nézve ez nagyon megnyugtató. Természetesen számtalan feladat áll az új városvezetés előtt, de bízik abban, hogy sikeresen megbirkóznak a feladatokkal.

Köszönöm szépen mindenkinek, aki bizalmat szavazott nekem, illetve nekünk - kezdte beszédét dr. Puskás Tivadar, miután kiderült, hogy újra ő vezetheti Szombathely városát.

Köszönöm azt, hogy ismételten úgy gondolták, hogy megérdemeljük azt, hogy szolgálhatjuk Szombathelyt. Előttünk a feladat, mögöttünk a kormány. Köszönjük mindenkinek, aki segédkezett abban, hogy ezt a választási eredményt elérjük. Elértük azt ismételten, hogy a szombathelyi közgyűlésben a legerősebb erő a Fidesz lett. Azt ígérem, hogy a következő időszakban is szolgáljuk Szombathelyt - zárta le beszédét.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére