Diora Szépségszalon – Ahol a szépség születik

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke, Horváth Csaba • 2015. augusztus 31., hétfő •
A Gagarin út 17. szám alá érdemes ellátogatni minden szépülni vágyónak!
Diora Szépségszalon – Ahol a szépség születik

Kozmetika, fodrászat, pedikűr, masszázs - vagyis minden szolgáltatás megtalálható itt, ami a szépülni, feltöltődni vágyóknak kell. Az igényes és modern kialakítású Diora Szépségszalon Szombathely egyik legexkluzívabb helyén, a Gagarin út 17. emeletén található, közel a belvároshoz, de mégis messze annak zajától.

Kozmetika

Horváth Katalin (elérhetősége: +36 30 597 96 98) és Balázs Eszter (elérhetősége: +36 30 69 53 551) kozmetikusok előzetes bejelentkezés után várják vendégeiket. Az alap kozmetikai szolgáltatások vagy a sminktetoválás mellett náluk lehetőség van Anti-age, illetve lifting kezeléseket igénybe venni GIGI Quadro-, Mary Chor Catio Vitál-, és bőrvasaló gépek által. Ezek a kifinomult műszerek manapság elengedhetetlen eszközei a szépségiparnak. A kezelések hatása jóval tovább tart, mint a manuális módszereké, tapasztalatok bizonyítják, több esetben akár tíz évet is fiatalodhat a bőr.

Fodrászat

Férfi, női, valamint gyermekhajvágást vállal Fazekas Viktória (elérhetősége: +36 30 64 32 185) és Beke Dávid (elérhetősége: +36 30-610 83 02) fodrász. A hajvágás mellett hajfestéssel, alkalmi, menyasszonyi frizura készítésével kapcsolatban várja a megkereséseket. A repertoár nemrég bővült keratinos hajegyenesítéssel és hajhosszabbítással.

Masszázs

Lövei Ágnest (elérhetősége: +36 70 220 87 88) vagy Varga Szabolcsot (elérhetősége: +36 30 97 66 886) keresse az, aki a mindennapos stressz után szeretne testileg és lelkileg feltöltődni. Ajánlott a svédmasszázs élénkítő hatása miatt, emellett sokan választják a nyirokmasszázst vagy a pszichedelikus relax-masszázst nyugtató érzése végett. Stressz oldás elérhető még jótékony mézmasszázs esetleg talpmasszázs által. De nem csupán a test megnyugtatása a cél, esztétikai kezelésként Ágnes vállal anti-cellulitisz-, vagy SPA masszást. Érdemes a masszázsokat kúraszerűen alkalmazni, több alkalmas kezelés során várható tartós javulás.

Manikűr - Pedikűr

Manikűr és pedikűr miatt szintén Lövei Ágnest kell keresni. Esztétikai manikűrt, műkörömpítést, géllakkozást, japán és francia manikűrt vállal Ágnes. Ezen kívül pedig esztétikai pedikűrt, SPA pedikűrt, benőtt köröm -, szemölcseltávolítást azaz gyógypedikűr miatt kérhetünk tőle időpontot.

Diora Szépségszalon

9700, Szombathely, Gagarin u. 17. – ingyenes parkolással!

Minden hétköznap nyitva: 8.30 – 17.00-ig

Szombaton: 8:00- 12:00-ig

Bővebb információ: +36 30 59 79 698

Diora Szépségszalon Facebook-oldalán

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére