Despacito, a sláger, ami a füleden megy be, de a könyöködön jön ki

Frisss/NLCafé - fotó: facebook, lemon • 2017. július 05., szerda •
A latino szívtipró hamarosan Magyarországon is elhúzza a rádiók által rongyosra játszott nótáját.
Despacito, a sláger, ami a füleden megy be, de a könyöködön jön ki

Sokat nem kell töprengenünk azon, hogy melyik az a sláger, amelyet eleinte imádtunk, majd szép lassan megutáltuk?! Minden kornak megvan a maga trendi felvétele, ez pedig a Despacito-feeling. Luis Fonsi, Las Ketchup, Los del Rio és a sort lehetne folytatni, hiszen ezek az előadók is több slágert adtak a világnak, mégis csak egyetlen dalt tud kapásból tőlük felsorolni. (Az elvakult rajongók ezúttal ne figyeljenek.)

Fotó: Kasza Tibi/Facebook

 

Hónapok óta a slágerlisták és a rádiós játszási listák állandó szereplője a Despacito. A kellemes nyári dallamnak induló felvétel megbabonázta a világot, majd a mémgyárat is, sőt hazánkat is megfertőzte, mert már magyarított verzióban is támadja az érzékeny füleket. Az eredeti klip mellett több milliárdnyi megtekintés áll, ez pedig a kritikusokat is megérintette.

When 'Despacito' comes on the radio

I know exactly one word of this song

Közzétette: Viral Thread – 2017. június 21.

Nem véletlen, hogy a legnagyobb közösségi oldalon is hemzsegnek a vicces videók és photoshoppolt képek. Nézzük, hogy mitől ennyire szerethető, vagy épp utálható Luis Fonsi dala. A Puerto Ricó-i énekes dala nagyon rövid idő alatt hódította meg a slágerlistákat és a könnyed, fülbemászó dallamok miatt lett a veszte. Nyilván az énekesnek sem kellett a szomszédba menni a siker receptjéért, hiszen több listavezető dala volt, bár ezek többsége hazájában, illetve az amerikai latino listákat hódította meg.

A hirtelen jött világsikert pedig igyekszik jól meglovagolni Luis Fonsi, aki a Budapest Parkba érkezik hamarosan, hogy megdobogtassa nyelvtörőjével a magyar hölgyek szívét is. Azt még nem lehet tudni, hogy hány fajta verzióban csendül fel a Despacito. Addig is nézzük, milyen hatással volt a világra az énekes munkássága.

...no és persze a megunhatatlan (?) klasszikus:

via

közösség

további frisss

lap tetejére