Czeglédy ügy: Le akarták darálni a bizonyítékokat?

PestiSrácok.hu/Echo TV fotó: MTI/ Bugány János • 2017. június 22., csütörtök •
Az Echo Tv Informátor című műsorának stábja Szombathelyen a Czeglédy Csaba tulajdonába tartozó Humán Operátor Zrt., Kossuth Lajos utcai székhelyén forgatott. A stáb ugyanis megtudta, hogy a múlt héten előzetes letartóztatásba helyezett szocialista politikus cégénél az alkalmazottak áfa bevallásokat darálnak le.
Czeglédy ügy: Le akarták darálni a bizonyítékokat?

Bizonyítékokat akartak megsemmisíteni Czeglédy Csaba cégénél, a szombathelyi Humán Operátor Zrt.nél - állítja az Echo TV stábja, az Informátor című műsoruk felelős szerkesztője, Szarvas Szilveszter. A stáb ugyanis megtudta, hogy a múlt héten előzetes letartóztatásba helyezett szocialista politikus cégénél az alkalmazottak áfa bevallásokat darálnak le. Elmentek a Humán Operátor Zrt. Kossuth Lajos utcai irodájához, ahol az ottani kukában két nagy zsacskónyi ledarált hivatalos okiratra bukkantak. 

"Ezeket azonnal kiszedtük, fejléceket is találtunk, ami arra utal, hogy áfa-bevallásokat daráltak le a Humán Operátor munkatársai még éjjel. Bejelentést tettünk a rendőrségen bizonyítékok eltüntetésének gyanújával." - mondta a műsorban Szarvas Szilveszter, aki hozzátette, most a NAV-hoz is fordulnak az ügyben. 

Via PestiSrácok.hu

 

közösség

további frisss

lap tetejére