Cucunak a maszk is jól áll

SzR-HE • 2015. augusztus 01., szombat •
Stabilak leszünk, Király Gabi mindent megfog, lehozzuk nullára a meccset és ez minimum a döntetlenre elég lesz – ez Halmosi Péter csapatkapitány jóslata a szombat esti, MTK elleni meccs előtt. Cucuval a pénteki edzésen beszélgettünk.
Cucunak a maszk is jól áll

Halmosi Péter, azaz Cucu a Fradi elleni rangadón szenvedett járomcsont-törést. Akkor nagyon megijedtünk, hiszen több hónapos sérülésről jöttek az első hírek, aztán felsóhajthattunk, hiszen Cucu már egy hét után edzésre jelentkezett. 

Hogy telt az idő a Fradi meccsen elszenvedett sérülésed óta?

Sokat pihentem az elmúlt héten, hiszen gyulladás volt a szervezetben, a járomcsont eltört, varratok voltak a számban. Szerencsére nem tört szilánkosra a csont, így nem kellett platinát beültetni. Olcsón megúsztam, hiszen nem látszódik semmi a fejemen, ami bizony, ha másképp történik, nem tett volna jót a közismert hiúságomnak. A múlt heti pihenés után ezen a héten már valamennyi edzésen részt vettem. 

Nagyon jól áll a maszkod, Cucu!
Köszönöm! Budapesten készíttettem a kicsikét. Ez egy speciális maszk, amit Keringer Zsolték, a szurkolói kör vezetői már fel is vérteztek a Hali színeivel és a címer is látható már rajta. Szükség volt erre a maszkra, hiszen noha nincs fájdalmam, a csontot védenem kell. A felelősségem teljes tudatában vállalom a játékot, a csapat rendelkezésére állok.

Milyen a csapat hangulata?
A Videoton elleni győzelem jót tett a csapat hitének, persze Király Gabi káprázatos védései is kellettek, de a csapat jó teljesítménye volt az elsődleges. Stabilak leszünk, Király Gabi mindent megfog és lehozzuk nullára a meccset.

Szerinted jól összeállt már a keret? 
Profi klub vagyunk, a feltételek is professzionálisak, az anyagi feltételek rendeződtek, új stadionunk lesz. Mi kell még? Egy stabil középcsapat szeretnénk lenni. 

Nyerhetünk az MTK ellen?
Minden csapat célja a győzelem, de most nekünk kell irányítani a játékot, nekünk hazai pályán mindenki ellen esélyünk van. Stabilak leszünk, Király Gabi mindent megfog és lehozzuk nullára a meccset. Aztán, hogy ez döntetlenre vagy győzelemre lesz elég, majd szombat este 20 óra körül kiderül. 

A frisss.hu online közvetítést ad a meccsről!

közösség

további frisss

lap tetejére