Csütörtöki csillagjóslás

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 19., csütörtök •
A Skorpió ma derűsebben szemlélheti az életet, a Rákok kicsit visszavonulnának csütörtökön.
Csütörtöki csillagjóslás

Kos: Csütörtöki feladatod a stresszkontroll lesz. Ma őrizd meg a nyugalmadat akkor is, ha sokan pályáznak rá. Lehet, hogy sokan vannak, akik szeretnének téged egy kicsit feszültebbnek, kapkodónak vagy aggodalmasnak látni. És még csak azt sem mondhatjuk, hogy ők a rosszakaróid lennének. Ők azok az ismerőseid, akik azt hiszik, hogy ha stresszelsz, akkor történik valami.

Bika: Olyan ügyekben arathatsz diadalt csütörtökön, amely ügyekben már régóta nem tudtál egy tapodtat sem előre lépni. Ezek a diadalok most talán túl nagynak, és túl valószerűtlennek tűnnek. Mégis jó lenne, ha megengednéd magadnak azt a luxust, hogy megünnepeld a győzelmeidet. Erre az ünneplésre jó lehet, egy szokatlanul romantikus vacsora a szerelmeddel.

Ikrek: A csütörtök lényeglátással áldja meg az Ikreket, de azt nem állíthatjuk, hogy ennek az Ikrek minden ismerőse örülne. Könnyen lehet, hogy van, aki jobban szeretné, ha továbbra sem látnád meg a lányeget. Lehet, hogy van aki azzal tartott sakkban, és azzal manipulált eddig is, hogy ő volt a tájékozottabb. Tudod mit:? Egy darabig eltitkolhatod, hogy már te is tudsz mindent. (És persze ki is használhatod ezt.)

Rák: Arra lenne szükséged, hogy egy kicsit elvonulhass a zajos események forgatagától. Arra vágysz, hogy csend, béke és mozdulatlanság legyen körülötted. Erre talán lesz némi esélyed csütörtökön is. Érdemes úgy alakítanod a napodat, hogy elmehess egy csendes sétára a tavaszi napfényben, vagy legalább néhány percre magadra maradhass otthon. A csendes pillanatok ma teljesen feltöltenek téged.

Oroszlán: Talán néhány pillanatig nehéz helyzetbe kerülsz csütörtökön. Könnyen lehet, hogy ma egyszerűbb lenne azt mondanod, amit mások akarnak, de az az igazság, hogy ez kicsit sem fedné azt, amit valóban gondolsz, és amit valóban mondani akarsz. Ma, ha kimondod az igazadat, akkor megkönnyebbülsz. De ehhez az is kell, hogy ezeket a szavakat és gondolatokat szeretettel tudd kimondani, és ne vádakként.

Szűz: Sokáig kerestél egy ötletet, és sokáig vártál az ihletre. A nap jó híre: Megtaláltad. Igen, itt van az a pillanat, amikor tudhatod: Az ötlet, az ihlet nálad van. Arra az ötletre vártál már régóta,a mely ma felbukkant a fejedben, és arra az ihletre volt szükséged, amely ma megtalál. Első lépésként jegyzetlej, és írd fel ezeket. Második lépésként pedig kezd el megcsinálni mindazt, ami a jegyzeteidben van.

Mérleg: Úgy érezheted, hogy senki sincs, aki bátorítana. Épp ezért ma az lesz a legfontosabb feladatod, hogy te magad bátorítsd magadat. Ha te önmagad önmagad mellett állsz, ha támogatod önmagadat, ha kedves vagy magaddal, ha segíted magadat, és ha képzed magadat, az sokkal, de sokkal többet ér, mintha mások bátorítanának. Hiszen az ő bátorító jelenlétük nincs veled azokban a helyzetekben, amikor valóban tenned kell valamit.

Skorpió: Itt az ideje derűsebben látni a világot, és a lehetőségeidet. Nincs értelme a borúlátásnak, és nincs értelme a sok-sok negatív jövőképnek sem, amelyeket néha órákig képes vagy magad elé vetíteni. Egész egyszerűen csak meg kellene engedned magadnak azt, hogy néha az optimizmusod kerekedjen felül. Hiszen van benned optimizmus bőven. Sokkal bővebben, mint hinnéd.

Nyilas: Lehet, hogy azt hiszed, a csodára vársz. Lehet, hogy azt hiszed, itt már csak a csoda segíthet. Ha így is van, tudnod kell, hogy a csodák természetesek, és akkor nincs valami rendben, ha kikerülsz a csodák áramlásából. De még valamit tudnod kell! Azt, hogy a csodákért tenned kell valamit. Minden nap meg kell tenned egy-egy apróságot azért, hogy a csodák megtörténhessenek veled.

Bak: Az életed tele van segítőkkel, és tanácsadókkal. Egyre többen és többen akarják megmagyarázni neked, hogy mit kell tenned, és egyre többen és többen akarják bebizonyítani neked, hogy ők jobban tudják, mi a te következő helyes lépésed. A helyzet természetesen az, hogy senki sem tudhatja biztosan, hogy mi lesz jó neked. Illetve egy ember mégis csak tudja: Te magad.

Vízöntő: Természetes hajlamod van arra, hogy a nehéz ügyek és nehéz helyzetek élére állj. Ahol valaki szükséget szenved, ott te szívesen nyújtasz segítő kezet. Ezt a természetes segítő-vezető ösztönödet ma többek megsegítésére is kamatoztathatnád. De mielőtt elindulsz megmenteni a világot, segíts magadon. Ugyanis másoknak csak akkor segíthetsz hatékonyan, ha te is rendben vagy.

Halak: A csütörtök végre elhozza a várva-várt szünetet az életedben. Hogy mi az, amit szüneteltethetsz ma? Hát mi az, amiből eleged van? Mi az, amit szeretnél abbahagyni – legalább időlegesen: Mi az, amiből szeretnél kimenőt kérni? A mai nap alkalmas arra, hogy megtörd a „gonosz varázslatot” és végre megint azzal foglalkozz, amivel szeretnél. Ez a nap ahhoz is megfelelő, hogy megszervezd a nyaralásodat.

közösség

további frisss

lap tetejére