Megkezdődtek a csapadékvíz elvezetési munkálatok

szróbert • 2014. február 27., csütörtök •
Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere, Molnár Miklós, a körzet önkormányzati képviselője, valamint Bene Imre, a BIT-ÉP Kft ügyvezetője február 26-án bejelentette, hogy elkezdődtek a csapadékvíz elvezetési munkálatok a Teleki Blanka utca – Stromfeld utca – 11-es Huszár utca által határolt területen. Képünk a Verseny és az Élmunkás utca kereszteződésében készült.
Megkezdődtek a csapadékvíz elvezetési munkálatok

Az önkormányzat saját erőből döntött tavaly több beruházásról is - tudta meg a frisss.hu. Ennek keretében még 2013-ban versenyeztetési eljárást folytatott le az érintett utcák csapadékvíz elvezetési munkálatai kapcsán, amit a BIT-ÉP Kft. nyert meg. A helyszíni sajtótájékoztatón azt is megtudtuk, hogy régi probléma megoldására kerül most sor a városrészen. Dr. Puskás Tivadar polgármester elmondta: már négy éve választási programjában is szerepelt, hogy nagyobb figyelmet kell szentelni az esővíz elvezetésére.

A város vezetői türelmet kértek a lakóktól, amíg a munkálatok tartanak, hiszen ez időleges kellemetlenségekkel járhat. Májusra ígérik a beruházás befejezését.

közösség

további frisss

lap tetejére