Családi nap jelleget öltött az Uniformis Kupa

Frisss - fotó: Bodorkós Máté • 2017. május 14., vasárnap •
Idén harmadik alkalommal rendezték meg az Arborétum Sportlétesítményben azt a sportnapot, ahol nem szokványos területen is össze kellett mérniük tudásukat az egyenruhásoknak.
Családi nap jelleget öltött az Uniformis Kupa

A Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület, Szombathelyi Szabadidősport Szövetség, valamint az Arborétum Sportlétesítmény tulajdonosa összefogásából hagyományteremtő szándékkal született meg az Uniformis Kupa.

Ezen a sportnapon a rendőrség, a katasztrófavédelem, az adó- és vámhivatal, a büntetés-végrehajtás, a honvédség, az önkormányzat valamint a mentők csapatai mérték össze tudásukat.

Ha valaki lemondóan legyintene, hogy ez a rendezvény sem különbözik a hasonlóktól bizony meg fog lepődni. Ugyanis azon túl, hogy a férfiak valóban egymásnak feszültek több sportágban, de a gyengébbik nem képviselői, sőt a gyerekek is jól szórakoztak. 

A kispályás labdarúgás elmaradhatatlan velejárója egy ilyen programnak, ahogy a teke, a légpuskalövészet és a kötélhúzás. Azonban a bikarodeó már koránt sem nevezhető megszokott kihívásnak.

Aki pedig megéhezett sem kellett messzire mennie a finom falatokért, hiszen ezúttal sem maradt el a főzőverseny. Idén marhahúsból készült étellel kellett meghódítania zsűrit.

Az összesített pontszámok alapján pedig elválik, hogy ki lesz a 2017-es Uniformis Kupa győztese. Amennyiben a büntetés-végrehajtási intézet munkatársai győzedelmeskednek, végleg hozzájuk kerül a vándorserleg. A végeredményről természetesen tájékoztatjuk a Frisss.hu olvasóit.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére