Buliztak a kötélugrók

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2015. december 31., csütörtök •
Kicsik, nagyok, gyerekek és szülők, de még a korábbi többszörös világ- és Európa-bajnok Bánhegyi Adrienn is az Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központ tornatermében búcsúztatta az óesztendőt. A Szombathelyi Kötélugró Klub már hagyományos évzáró sorversenyeiről mi sem hiányozhattunk.
Buliztak a kötélugrók

A szerda esti rendezvényen a kötélugrók kiválóságai és szüleik jót játszottak, hiszen most is az volt a cél, hogy mindenki nagyon jól érezze magát – tudtuk meg Bánhegyi Attilától, a Szombathelyi Kötélugró Klub vezetőjétől, aki párjával, Füle Magdolnával közösen, ezúttal is mesterien vezényelte le a fogócskát, a kidobót és a különböző sorversenyeket.

A különböző színeket viselő csapatok, benne anyukákkal, apukákkal, kisebb és nagyobb lurkókkal pedig fantasztikus módon odatették magukat. Az ugrókötél most kevesebb szerepet kapott, de a játékosság és a kikapcsolódás annál többet.    

Ott volt a családi programon Bánhegyi Adrienn, a korábbi többszörös világ- és Európa-bajnok, sokszoros világcsúcstartó is, aki aktívan kivette részét a bíráskodásból, de a versenyzésből is.

 

A szombathelyi kötélugrók januárban már edzenek, hiszen az első versenyük februárban lesz, akkor a megyei diákolimpiai bajnokságon mutathatják meg legjobb tudásukat. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére