Bronzérmesek a zöld-fehér lányok

szróbert • 2014. augusztus 26., kedd •
A Haladás VSE NBI/B-s kézilabdacsapata augusztus 23-án a felkészülési mérkőzések második állomásán, Nagyatádon megrendezett hat csapatos tornán lépett pályára – tájékoztatta honlapunkat Marton Klára, a csapat kommunikációs vezetője.
Bronzérmesek a zöld-fehér lányok

A szombathelyi lányok az első mérkőzésüket az NBI/B tavalyi bajnokcsapata a Szekszárdi FGKC ellen játszották. A Haladás VSE álmosan és sok hibával kezdett, amit az ellenfél kihasznált és hamar jelentős előnyre tett szert, így a találkozót a végig vezető Szekszárd csapata nyerte 27:20-ra. A második mérkőzésen szépítettek szombathelyiek, a házigazda Rinyamenti KC-t magabiztos játékkal, magas fölénnyel 34:23-ra győzték le, így a bronzéremért játszhattak a Marcali VSZSE csapata ellen. A bronzcsata első percétől kezdve a Haladás uralta a játékot, a félidőre kialakult 9 gólos előnyt (8:17) a szünet után jó támadójátékkal fokozni tudták, a végeredmény 18:33 lett, a szombathelyi lányok két győzelemmel és egy vereséggel megérdemelten szerezték meg a bronzérmet. 

„A második felkészülési mérkőzésen a cél az volt, hogy továbbépítsük a csapatot, és a felállások legjobb összetételét megtaláljam annak érdekében, hogy a fiatal játékosok is a lehető legkönnyebben megtalálják a helyüket a játékban. Úgy érzem egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy kialakuljanak az ideális felállásaink a különböző játékhelyzetekre.” - értékelte a felkészülési tornát Bölöni Roland a csapat vezetőedzője.

 

közösség

további frisss

lap tetejére