Brazília, hetedik nap: simán kiesett a címvédő!

szróbert • 2014. június 19., csütörtök •
Ki hitte volna ezt, vége a 2008 óta tartó aranykornak? A címvédő spanyolok a csoportkör második fordulója után két vereséggel és hét (!!!) kapott góllal kiestek! A hollandok kiszenvedték az ausztrálok elleni minimális arányú győzelmet, a horvátok pedig kiütötték Kamerunt! Ma este Uruguay-Anglia rangadó lesz!
Brazília, hetedik nap: simán kiesett a címvédő!

A nap első meccsén noha az ausztrálok 2-1-re még vezettek, de Van Persie és Robben megint beköszönt, és a narancsosok fordítottak. Hollandia-Ausztrália 3-2.
A második meccsen, a nap rangadóján a címvédő nem tudott felocsúdni a hollandoktól elszenvedett mélyütésből és már az első félidőben kétgólos hátrányba kerültek. Aztán noha voltak a hispánoknak helyzeteik, a dél-amerikai kontrák életveszélyesek voltak, az eredmény már nem változott. A világbajnok két meccsen hét gólt kapott és függetlenül az ausztrálok elleni meccstől, már csomagolhatnak, hiszen nem juthatnak tovább. Spanyolország-Chile 0-2.
A nap harmadik összecsapásán a horvátok felnégyelték az afriakaiakat. Song korai kiállítása megpecsételte az Eto'o nélkül kiálló kameruniak sorsát. A súlyos vereség azt jelenti, hogy Kamerun biztos nem lesz ott a nyolcaddöntőben. Horvátország-Kamerun 4-0. 
Ma este Uruguay-Anglia rangadó lesz 21 órakor.

közösség

további frisss

lap tetejére