Blikk: R-Go-gidával jár Radó András!

blikk.hu • 2014. május 02., péntek •
A Szombathelyi Haladás labdarúgóját, Radó Andrást vitathatatlan tehetsége mellett a szerelem is repíti, kedvese, a Testnevelési Egyetemen tanuló, verseny-aerobikozó Gyurom Natália (22), akit az év elején nagy megtiszteltetés ért: a korábban az X-Faktorban is táncoló hölgy a legendás R-GO együttes egyik „gidája" lett. A május 2-i Blikk arról számolt be, hogy Radó és párja, Natália tavaly ősz óta alkot egy párt.
Blikk: R-Go-gidával jár Radó András!

Igazi rajongója lettem a zenekarnak, főleg mivel a barátnőm az egyik gida – vallotta be mosolyogva a Sport Televízió Harmadik félidő című műsorában Radó, aki tavaly ősz óta alkot egy párt Natáliával. A futballista büszke szerelmére.

A párom örült a lehetőségemnek, bár ez sok elfoglaltsággal is jár – mesélte Gyurom Natália az RTL Klub reggeli műsorában.

Megért és támogat mindenben, ő is tudja, ez nagy elismerés nekem. Utóbbiból persze Radónak is jut bőven manapság. A Haladás az NB I meglepetéscsapata, a vasi zöld-fehérek négy fordulóval a bajnokság vége előtt ötödikek a tabellán, egy pont választja el őket a dobogótól – amely európai kupaszereplést érne.
– Talán nem reális, hogy ennyire elöl állunk, mert sok a fiatal és elég szűk a keretünk
– mondta őszintén a focista.

Az viszont biztos, másképpen néznek ránk, mint a bajnokság elején, sokat jelent, hogy már idegenben is tudjuk hozni a találkozóinkat.
Nem utolsósorban a csatár eredményességének is köszönhetően, a szombathelyi támadó lemaradása mindössze két találat a góllövőlistát vezető Nikolics Nemanja (26, Videoton) mögött.
Hazudnék, ha azt mondanám, nem foglalkoztat a gólkirályi cím. A legfontosabb azonban, hogy a Haladás győzzön, mindegy, ki talál a kapuba – árulta el Radó.

– Szerencsére jól szerepelünk, úgy gondolom, ez főleg a csapategységnek köszönhető. A meccsek többségén bizonyítottuk, hogy tudunk egymásért küzdeni a pályán.

közösség

további frisss

lap tetejére