Bernek Péter: a bukkanók is a csúcsra jutást segítik

szrobert-HCs • 2014. december 14., vasárnap •
Minden sportrajongó számára közismert, hogy Bernek Péter győzelmével zárult a 400 méteres férfi gyorsúszás a Dohában zajló rövid pályás úszó-világbajnokságon. A magyar sportoló 3:34.32-es világbajnoki csúccsal nyerte meg a számot, sikeréhez gyakorlatilag egy pillanatig sem férhetett kétség. Az újdonsült világbajnokot óriási üdvrivalgás fogadta, amikor bemutatták a szombathelyi nemzetközi úszóverseny résztvevőjeként. A világbajnok úszó a frisss.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy rendkívül boldog és már nagyon várja az év végi ünnepeket és a pihenést.
Bernek Péter: a bukkanók is a csúcsra jutást segítik

Utólag elmondhatom, hogy éremért utaztam a világbajnokságra és most nagyon boldog vagyok. Nem szabad soha sem feladani, hiszen az esetleges bukkanók is abban segítenek, hogy végül eljussunk a csúcsra. A szombathelyi verseny valamennyi szervezője és résztvevője nagyon kedvesen fogadott, és nagyon megható volt, hogy szinte minden gyermekkel fotózkodtam. Ezt még szoknom kell, de igyekszem megfelelni az ilyen elvárásoknak is - tette hozzá a frisss.hu-nak nyilatkozva Bernek Péter.
A versenyre ugyan megfázással érkezett Bernek Péter, ám így is rajtkőre állt a 100 méteres pillangó és a 100 méteres gyorsúszásban is.

közösség

további frisss

lap tetejére