Baráti ugratásnak indult, fesztivál jelleget ölt a Zokni-szandál nap

PCS - fotó: facebook, hir6, kaposvarmost • 2017. augusztus 17., csütörtök •
Akit kicsit is vonz a retro hangulat, annak kötelező lesz felkeresni szombaton a Csónakázó-tó partját, mert nagyszabású rendezvény vár minden divatbolondot.
Baráti ugratásnak indult, fesztivál jelleget ölt a Zokni-szandál nap

A Frisss.hu elsőként kürtölte világgá, hogy augusztus 19-én megrendezik a vasi megyeszékhelyen az első Zokni-szandál napot. A régi rendszer nagy divatjaként elhíresült párosítást leginkább a magyarok védjegyének tulajdoníthatjuk, hiszen a nyolcvanas évek közepén, a Balaton partján kukoricát majszoló család minden tagja ezt a párosítást viselte.

A rendezvény egyébként csak heccnek indult, sokáig azt is megkérdőjeleztük, hogy valós eseményről van szó. Azonban mindenkit megnyugtatunk, a hír igaz, néhány nap múlva zoknit és szandált viselő emberek lepik el a Csónakázó-tó partját. A főszervező Gáspár Sándor egyébként meglepődött, hogy milyen sokan csatlakoztak a kezdeményezéséhez.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire keresett lesz a régi korok letűnt divatjaként elhíresült párosítás. Néhány hete fogalmazódott meg bennem az elhatározás - baráti nyomásra - hogy létrehozok egy ilyen eseményt. Mivel a munkatársak ugrattak, elhatároztam, hogy nyilvánossá kellene tenni a programajánlót és ekkor felgyorsultak az események - mesélte a főszervező.

A közösségi oldalon kitett eseményre elsőként a Frisss.hu figyelt fel, majd egy celli csoport is megosztotta a felhívást. Olyan szinten felpezsdült az élet a rendezvény kapcsán, hogy már Pest megyében élők keresték meg Sanyit, hogy valóban megvalósul-e a terv és szandál-zokni párosítással jelennek meg az emberek, mert szívesen csatlakoznának ők is. Viccnek indult, mára pedig valósággá vált és szombaton - kellő résztvevő esetén - körbeöleljük a város legszebb és legnagyobb tavát.

A retro hangulatú rendezvényre ajánlott a szandál vagy tangapapucs és természetesen a kínai zokni is. Célszerű minél ötletesebben öltözni és viccesre venni a figurát, mert a helyszínen zokni szépségverseny is várja az érdeklődőket. A szelfi intézményének hála, úgy fest, hogy kellő jelentkező esetén online versenyben is megmérethetik magukat a résztvevők. Tehát, találkozzunk szombaton az első Zokni-szandál napon.

 

Csónakázó-tó augusztus 19., 18:00
18:00-18:30
Gyülekező a Fittnes park elötti füves területen!
18:30-20:00
(Attól függ mekkora az erdeklődés és mennyire vagytok bevállalósak) Zokni-szandál szépségverseny
20:00-tól:
Kezdetét veszi az est fő eseménye a Csónakázó-tó körbe ölelése. Ha nem leszünk annyian, akkor tiszteletkört teszünk!

közösség

további frisss

lap tetejére