Bandi bá' és a Kiscsillag keményen küldte a szombathelyi kora éjszakában

Frisss.hu - Fotó: Hornyák Emőke • 2016. augusztus 29., hétfő •
Azért a kispálos évek sem múltak el nyomtalanul.
Bandi bá' és a Kiscsillag keményen küldte a szombathelyi kora éjszakában

Az utolsó napra minden a helyére került a szombathelyi Savaria Karneválon. Végre jó volt hangosítás, ami azt jelenti, hogy a lábdob már lábdobnak hallatszott és nem egy összedőlő színpad zajának. A vasárnap este 8-as sávot a Kiscsillag töltötte meg füsttel, fénnyel és nagyon állat bulihangulattal.

Azért ehhez hozzátartozik, hogy a műsor közepén lévő nyugdíjas blokk - #JajAtyaÚrIstenMindjártIttVannakANyugdíjasÉvekÉsKellAPénz- eléggé unalmasra sikerült, de előtte és utána maxon ment a pörgés a színpadon és a téren is.

A felhozatalra nem lehetett panasz, régebbi és újabb dalok, egy kicsit átdolgozott Csillag vagy fecske (a Kispál és a Borztól) valamint egy nem hivatalos művésznév avató, ahol Marci (Erős Márton) A Hibátlanná érett.

Vasárnap este a Borok utcáját nem egy kis csillag ragyogta be, hanem egy szupernova-robbanás, jól állt az alternatív rock & roll a bácsiknak és az is kiderült, hogy 50 körül sem áll meg az élet, igaz ehhez vagy Leskovics Gábornak, vagy Lovasi Andrásnak kell lenni, de igazából kit érdekel, ha tombolást végül elfojtja a katarzis.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére