Az vagy, amit megiszol?

Tóth Eszter/ delish.com • 2016. október 11., kedd •
Ennyi mindent elárul rólad a pia, amit a bárpultnál rendelsz.
Az vagy, amit megiszol?

Biztosan te is gondoltál már arra, hogy milyen információkat szűr le a környezeted abból az italból, amit a bulin kortyolgatsz. Mert a rendelt pia nem csupán az ízlésedre, hanem különféle tulajdonságaidra is rámutathat. A Budweiser most 2000 amerikai részvételével elkészített egy kutatást, amiben embereket próbáltak meg analizálni a bárpultnál rendelt italjaik alapján. A kutatás eredményét persze nem kell szentírásnak venni.

Margarita

Hello srácok, megérkezett a parti lelke! Ő lesz az, aki beindítja a bulit, és ő az, aki utoljára távozik a helyszínről. Tipikusan az az ember, aki képes felugrani az asztalra és eljárni valami őrült táncot, ha kezd leülni a hangulat. Minden buliba kell minimum egy ilyen figura!

Sör

A sörözők csak úsznak az árral. Nyugodtak és halál lazák, szeretik kiélvezni a folyékony kenyér nyújtotta élvezeteket. Megragadják a hangulatot, de nem esnek túlzásokba.

Cosmopolitan

A napjaink egyik legdivatosabb koktélját kortyolgatók körül folyton vibrál a levegő. A rózsaszín ital a szingli hölgyek nagy kedvence, így egy szó nélkül üzenhetnek vele a szomszéd asztalnál ücsörgő szépfiúknak.

Bor

A borozók kifinomultak, komolyak és megfontoltak. Ezen felül mindig tudják, hogy mit akarnak és nem félnek tenni érte.

Pezsgő

Oh, ez nagyon fancy! A pezsgőt iszogatók csinosak, igényesek és ritkán esnek túlzásokba. Mindig igyekeznek jó első benyomást tenni az emberekre és ezt megőrizni az este végéig.

Gin & Tonic

Általában mindig ezt isszák. nem számít, hogy egy jól ismert helyen vagy egy vadiúj bárban vannak.  Sosem csalódtak benne és nem is szeretnék elrontani az estéjüket egy rossz ital -élménnyel. Analatikus, kiszámítható és óvatos típus. 

Te melyik csoportba tartozol?

közösség

további frisss

lap tetejére