Az Internazionaléval játszhat a Haladás

SzR-haladas.hu • 2015. február 04., szerda •
Szombaton ötnapos olaszországi edzőtáborba utazik a Haladás, a zöld-fehérek főhadiszállása a Milánótól 70 kilométerre Bergamóban (az Atalanta székhelye) lesz. A Hali jövő kedden megmérkőzik a harmadik ligás Monzával, majd egy nappal később, február 11-én a Roberto Mancini irányította, 18-szoros olasz bajnok, háromszoros BEK- és UEFA-győztes Internazionale lesz az edzőpartner. A szombathelyi labdarúgók olaszországi programját az alábbiakban böngészhetik.
Az Internazionaléval játszhat a Haladás

A csapat programja:

Február 7., szombat.

Indulás 8 órakor autóbusszal, érkezés 19.30-kor  Bergamóba, a négycsillagos Hotel La Muratellába - itt száll meg a csapat.

Február 8., vasárnap

A reggeli után fél tízkor edzés, majd ebéd, pihenő, vacsora és 18.50-kor indulás Milánóba. A Haladás ugyanis a helyszínen tekinti meg a 20.45-kor kezdődő Internazionale-Palermo Serie A mérkőzést. Este vacsora.

Február 9., hétfő.

Reggeli, ebéd, majd délután háromtól edzés, végül vacsora a napi program.

Február 10., kedd

A reggeli után fél tíztől edzés, aztán ebéd következik. 13 órakor indulás az 50 kilométerre fekvő Monzába, ahol 15 órakor a helyi harmadosztályú csapattal játszik edzőmérkőzést a vasi csapat. Este vacsora zárja a napot.

Február 11., szerda

A reggelit követően fél tíztől edzés, majd ebéd. 12.30-kor buszra száll a csapat, hogy 14.30-kor megmérkőzzön az Internazionaléval. A meccsre az Inter, Milánó melletti, La Pinetinában található Angelo Moratti edzőközpontjában kerül sor. A találkozó után egyből hazabuszozik Szombathelyre a csapat.

közösség

további frisss

lap tetejére