Az eső ellenére is lehet szerencsés napja?

vkriszti-nlcafe.hu • 2014. október 22., szerda •
A Rákok körül megváltozik valami, az Oroszlán a belő hangjára hallgat, a Rák pedig szeretetben úszik szerdán. És Önnek mit üzennek szerdán a csillagok?
Az eső ellenére is lehet szerencsés napja?

Kos: Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne körülötted. Ezért hajlandó is vagy megtenni mindent, de fontos, hogy ne ess túlzásokba! Fontos, hogy ne görcsöld túl ezt a tökéletesség témát. Hogy miért? Mert a tökéletes természetesen nem létezik. Ami azt is jelenti, hogy ha csak a tökéletessel éred be, akkor egész nap elégedetlenkedni fogsz. Ez pedig olyasmi, amire igazán nincs szükséged.

Bika: Talán meglepő lesz a kérésem, de ma mégis érdemes lenne úgy odaállnod a munkához, hogy mások is hozzáférjenek. Hogy miért? Nagyon egyszerű: A helyzet az, hogy nem feltétlenül te oldod meg a legjobban a feladataidat ma. Ez nem baj. Legalábbis akkor nem baj, ha felismered, hogy az eredmény érdekében másokkal kell együttműködnöd.

Ikrek: Gyerünk, itt az ideje, hogy merész legyél! Gondolj bele: a mai nap ideális a merészséghez. Egy rövidnek mondott (valójában ideális hosszúságú) munkahét utolsó napja van, mikor legyél vagány, ha nem most? Válaszd ki a legszebb álmaidat, a legmerészebb céljaidat, és ma tegyél valamit a megvalósításuk érdekében. Hidd el, az eredmény nem marad majd el.

Rák: A változás és változtatás különös ritmusára figyelhetsz fel szerdán. Ma az egyik pillanatban te vagy az, aki a változások élén áll, és irányítja azokat, a másik pillanatban azonban minden magától változik. Nem kell megijedned, hiszen a változások abba az irányba viszik a helyzeteket, amely irány neked lesz a legmegfelelőbb. Még akkor is, ha ezt most talán nem látod.

Oroszlán: A belső hangod ma megszólal, és ha már beszélni kezdett, akkor szinte teljesen elhallgathatatlanná is válik. Hidd el, nem az a cél, hogy ez a belső hang hallgasson, hanem az, hogy te hallgass. Mármint hallgass a belső hangodra. Ma tedd meg azt, amit az intuíciód diktál, és ne foglalkozz azzal, amit az ellendrukkerek mondanak. Hidd el: A belső tanácsadód nem téved.Az alkotómunka büszkesége tölti el a Szüzeket szerdán. Ma megérzed, megérted és felismered, hogy milyen sok mindent alkottál az elmúlt időszakban. Úgy érzed, hogy igazán méltó lennél ezért a sok alkotásért valamilyen elismerésre. Tudod mit? Teljesen igazad van! És azt is tudom, kinek kellene elismernie a munkádat: Neked magadnak. Ma jutalmazd meg magadat valamivel!

Szűz: Az alkotómunka büszkesége tölti el a Szüzeket szerdán. Ma megérzed, megérted és felismered, hogy milyen sok mindent alkottál az elmúlt időszakban. Úgy érzed, hogy igazán méltó lennél ezért a sok alkotásért valamilyen elismerésre. Tudod mit? Teljesen igazad van! És azt is tudom, kinek kellene elismernie a munkádat: Neked magadnak. Ma jutalmazd meg magadat valamivel!

Mérleg: A világ nagyon egyszerűen működik: Ha tudod, hogy mit akarsz, az egész világ összefog érted, és a céljaidért. Épp ezért ma két dolog lesz fontos: Egyrészt fontos, hogy tudd, mit akarsz. Másrészt fontos, hogy ki is mondd azt. Ma merd felvállalni azt, hogy mire van szükséged, és merd megmondani másoknak, hogy mi az elképzelésed a dolgokról. Ez segít abban, hogy megkapd, azt amire szükséged van.

Skorpió: Rengeteg védelmező szeretet vesz körül szerdán. Még akkor is így van ez, ha ezt esetlege nem érzed, nem tudod, nem veszed észre. Tudnod kell valamit: A valóság és az, amit ebből felfogsz nem feltétlenül esik egybe, és ezen egy ember változtathat: te. Ma kezd el érzékelni és megtapasztalni azt a hatalmas biztonságot, ami körbevesz, és kezd el felismerni, hogy milyen sokan szeretnek téged.

Nyilas: Itt az ideje, hogy felvállald az érzéseidet. Nem, azok egyáltalán nem cikik. Nem ciki megölelni az édesanyádat, nem ciki spontán megszeretgetni a szerelmedet, és az sem ciki, ha a gyerekeiddel úgy viselkedsz, mintha te magad is gyerek lennél. Ezek az élet természetes viselkedési formái, ezek a szeretet természetes megnyilvánulási formái. Nyugodtan fejezd ki az érzelmeidet szerdán.

Bak: Szerdán állj a sarkadra, és csak azokkal az ismerőseiddel állj szóba, akik elég pozitívak és elég kedvesek ahhoz, hogy feltöltsenek energiával. Aki csak a rosszra koncentrál, az ma nagyon lehúzna, és nagyon lepukkasztana, így neki semmi, de semmi keresnivalója sincs a közeledben. Tudom, most azt hiszed, hogy majd te felvidítod őt. De ezt ma jobb, ha másokra hagyod.

Vízöntő: Lehet, hogy nagyon alacsonyan van a léc? Lehet, hogy nem vársz el elég sok mindent az élettől, és ezért nem is kapsz elég jó dolgokat: Hidd el, ma eljött annak a napja, hogy magasra helyezd a lécet, és mindenkitől sokkal többet követelj, mint eddig. A helyzet ugyanis az, hogy ma azt kapod, amit vársz. Épp ezért várd el az élettől, hogy a lehető legjobb dolgokkal kényeztessen téged!

Halak: A barátnőid rengeteget segíthetnek neked szerdán. No nem feltétlenül közvetlen segítségre gondolnak a csillagok, és nem is arra, hogy majd helyetted tesznek meg dolgokat. A mai üzenet lényege sokkal inkább az, hogy a barátnőid társasága, a közös nevetések és beszélgetések segítenek neked abban, hogy jobban megold az életed kihívásait és feldolgozd a mai helyzeteket.

közösség

további frisss

lap tetejére