Az AVUS vezetőedzője szerint szinte mindenben előre kell lépni!

SzR-aligator.hu - Fotó: Tóth Arnold • 2017. szeptember 03., vasárnap •
Öt meccs, öt vereség – ez volt az AVUS mérlege a csütörtöktől szombatig tartó felkészülési tornán.
Az AVUS vezetőedzője szerint szinte mindenben előre kell lépni!

Az 1-2. nap történéseiről ITT már olvashattak, a 3. napon a Szeged ellen szálltak vízbe az aligátorok. A házigazda noha még vezetett is a meccs egyes szakaszaiban, végül vereséget szenvedett az OB I-es csapatok számára rendezett torna utolsó fordulójában, a szegediek ellen.

AVUS–Szeged 6-7 (3-2, 0-2, 1-1, 2-2). 

A Fedett Uszodában az AVUS a Horváth A. – Cvetic, Basara 3, Baj 1, Garancsy, Hajmási, Kiss Cs. 2. Csere: Kurucz, Takács, Ekler, Galambos, Sági, Polovicz összeállításban játszott.

A meccs után Matajsz Márk a klub honlapjának értékelte a 3 napos tornát. 
Abszolút elérte a célját a torna, nagyon jó, kemény öt meccset játszottunk, a srácok el is fáradtak, különösen az utolsó meccsen lehetett ezt érezni. Rengeteg hiba jött elő, ezért is volt hasznos ez a viadal, rávilágított, miben kell fejlődnünk, hol tartunk. Például sebességben, passzok gyorsaságában – szinte mindenben előre kell lépnünk.

Ez egy más szint, máshogy kell játszani. A hajtás, küzdés rendben volt, tehát akadtak pozitívumok – a péntek esti, Kaposvár elleni mérkőzésen védekeztünk például a legjobban. Öt hét munka van mögöttünk, bízzunk, hogy ennél jobb lesz. Nagyon keveset dolgoztunk még együtt az új fiúkkal, bízom benne, hogy előrelépünk velük – fogalmazott Matajsz Márk.

A torna végeredménye: 1. Kaposvár 10, 2. Pécs 8, 3. Tatabánya 5, 4. Debrecen 4, 5. Szeged 3, 6. AVUS 0 pont.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére