Az AVUS bárkit le tud győzni

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. október 26., szerda •
Öt forduló után 3 győzelemmel és 2 vereséggel, 9 megszerezett ponttal a 4. helyen áll az AVUS OB I/B-s vízilabda-csapata. Juhász Tibor klubelnök szerint a kiváló csapatszellemnek köszönhető az eddigi siker.
Az AVUS bárkit le tud győzni

Azt gondolom, hogy az év eleji célkitűzést eddig bőven teljesítette a csapat. Ha utólag visszagondolunk a rajtra, akkor elmondhatjuk, hogy amennyiben egy kicsit rutinosabbak, illetve fegyelmezettebek vagyunk, akkor a szentendreiek ellen is hozhattuk volna a meccset, de az OB I-es játékosokkal teletűzdelt pécsiek ellen is sokáig egálban voltunk. Ne legyünk azonban telhetetlenek, ez egészen szép eredmény eddig. Ugyancsak pozitívum volt, hogy hiába játszottak vissza a kaposvári OB I-esek, meggyőző játékkal tudtunk eredményesek lenni. Ez a meccs igazi csapatmunka volt, de Horváth Alex és az 5 gólos Kutasi Rómeó teljesítménye külön is megsüvegelendő.

A listavezető Neptun VSC elleni fővárosi győzelem pedig már a fantasztikus kategória, meglepetésszámba menő igazi hőstett volt, hiszen az utolsó negyedet 0-5-re nyertük, ebben pedig a kiváló csapatszellem is közrejátszott. A bajnoki címre is esélyes elleni budapesti siker bebizonyította, hogy Matajsz Márk vezetőedző kiváló munkát végez. A másodosztály nagyon kiegyensúlyozott, bárkit képesek vagyunk legyőzni – így értékelte honlapunknak a bajnokság eddigi szakaszát a fenti képünkön balra látható Juhász Tibor, az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület elnöke. 

A sikerek okán pedig már nagyon várják az első hazai meccset, amelynek időpontja a felújítási munkák elkészülte és a rendkívül befolyásoló időjárás miatt még kérdéses, de elképzelhető, hogy november 19-én már itthon szurkolhatnak a vízilabda szombathelyi szerelmesei az aligátoroknak. 

A hétvégén Nagykanizsán gyűjtheti tovább a pontokat az AVUS és nem is esélytelenül, hiszen az ellenfél jelenleg csupán a 7. helyen áll 4 ponttal. A meccs szombaton 11 órakor kezdődik a frisss.hu jelenlétében.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére