Az AVUS az első osztályért vízilabdázik

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu • 2017. május 26., péntek •
A múlt heti fővárosi vereség után talán még keményebben készült a héten az AVUS csapata, a srácok ugyanis Cegléden is a feljutásért ugranak a vízbe.
Az AVUS az első osztályért vízilabdázik

A múlt héten ugyan kikaptak az aligátorok, de nagyot küzdöttek és még 5 gólos hátrányból is lehetőségük volt a döntetlent elérni. Szombaton délben amennyiben sikerülne a 6. helyen álló ceglédiek otthonából elhozni mindhárom bajnoki pontot, akkor az utolsó 2 fordulóra is megmarad az esély az OB I-be történő feljutásra. A rájátszásban a 3. helyen, de az 1. helyezettől mindössze 1 ponttal lemaradó AVUS esélyeit a honlapunknak nyilatkozó Takács Kristóf és Hajmási András latolgatta. 

Takács Kristóf: Mind a három idegenbeli meccsünket nyerni kell, hogy megszerezzük az első helyet. Számomra csak az első hely a cél, más kimenetelre nem is gondolok.

Megszűnt a számolgatás, innentől kezdve magunkra vagyunk utalva. A héten jól sikerült a felkészülés, nagy reményekkel utazunk Ceglédre, ahol az első osztályért vízilabdázunk.

Hajmási András: Minden esélyünk megvan, készültünk rájuk, tudjuk melyek az erősségeik, ha sikerül a saját játékunkat játszani, akkor nem lehet gond!

Nincs rajtunk teher, minden meccsre úgy ugrunk vízbe, hogy nyerni szeretnénk, melyik komoly csapatnak ne ez lenne a célja?! Mindenesetre valóban, jó lenne 3 ponttal a zsebben hazautazni Ceglédről.

Matajsz Márk ,,fiai" szombaton 11 órakor szállnak medencébe.

 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére