Az autizmussal élőket támogatták az adományboltok éjszakáján

frisss.hu Fotó: Tóth Arnold • 2016. május 28., szombat •
A kezdeményezéshez helyi művészek, pedagógusok, szülők és önkéntesek csatlakoztak.
Az autizmussal élőket támogatták az adományboltok éjszakáján

Adományboltok Éjszakája országos programsorozathoz csatlakozott a szombathelyi Charity Chop is.Az egy éve működő szombathelyi Charity Shop - AdományPont vállalása, hogy tevékenységével hozzájáruljon a környezettudatos gondolkodáshoz, a város kulturális, közösségformáló, karitatív tevékenységéhez, a helyi közösségek támogatásához.

A közösségi bolt az Adományboltok Éjszakája céljául a helyi autizmussal élőket segítő intézmények támogatását tűzte ki, a nap teljes bevételét az Esőemberke Alapítvány és a Pontmás Alapítvány részére ajánlotta fel. A tervek szerint ez az első lépés a közösségi bolt hosszabb távú, intézményeket támogató programjában.

A kezdeményezéshez helyi művészek, pedagógusok, szülők és önkéntesek csatlakoztak. Fellépett az Aranyhíd EGYMI tánc- és drámacsoportja, énekelt a Paragvári Utcai Általános Iskola Kicsinyek Kórusa, a Váci Mihály Általános Iskola tanulóinak táncbemutatója mellett a Mesebolt Bábszínház színészei, Lehőcz Zsuzsa, Kovács Bálint és Takács Dániel marionett-cirkuszi produkcióval szórakoztatták a közönséget. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére