AVUS: két vereség a nyitónapon

SzR-aligator.hu - Fotó: frisss.hu áés aligator.hu • 2017. szeptember 01., péntek •
Csütörtökön a Tatabányától és a Pécstől is kikaptak a ,,Matajsz-legények”, de pénteken már lehetőség lesz a javításra.
AVUS: két vereség a nyitónapon

ITT már megírtuk, hogy októbertől a világ talán legjobb bajnokságában szerepel az AVUS felnőtt vízilabda-csapata, a felkészülés érdekében pedig hatcsapatos tornát rendeznek Szombathelyen, a Fedett uszodában.  

Csütörtöktől szombatig a Fedett Uszodában. A házigazda mellett további öt OB I-es csapat, a Debrecen, a Szeged, a Tatabánya, a Pécs és a Kaposvár ugrik medencébe. Az együttesek körmérkőzéses formában döntenek a helyezésekről. Az 1. napon a Tatabánya és a Pécs volt a szombathelyiek ellenfele és már a keddi sajtótájékoztatón bemutatott új igazolások is vízbe szálltak. 

AVUS–Tatabánya 8-10 (1-4, 3-2, 3-2, 1-2). 
Fedett Uszoda, 100 néző, felkészülési vízilabda-mérkőzés. 
AVUS: Horváth A. – Cvetic 1, Ekler B., Kiss Cs. 1, Baj, Kutasi, Garancsy 1. Csere: Hajmási 2, Basara 1, Sági 1, Kurucz 1, Polovic.

Pécs-AVUS 17-9 (4-2, 4-2, 3-2, 6-3). Fedett Uszoda, 100 néző.
AVUS: Kovács – Ekler 2, Takács, Garancsy 1, Kiss Cs., Cvetic 1, Hajmási. Csere: Baj, Kutasi 1, Sági 1, Baranyai, Polovicz 1, Basara 2, Doma. Edző: Matajsz Márk.

Vincze Balázs szakmai igazgató és Matajsz Márk vezetőedző csapata délben (12.10) a debreceniek, este pedig a kaposváriak ellen (18.10) száll vízbe az AVUS pólósai. A belépés ingyenes.
 

közösség

további frisss

lap tetejére