Autókat szállító teherautó borult fel a 86-oson

frisss.hu, vas.katasztrofavedelem.hu • 2017. február 01., szerda •
A jeges úton megcsúszott. Teljes útzár van.
Autókat szállító teherautó borult fel a 86-oson

A jeges úton megcsúszott, és árokba borult egy autókat szállító teherautó szerda hajnalban a 86-os úton, Egyházasrádóc közelében.

A kilenc szállított autó mind összetört a balesetben, a teherautót pedig daruval kell újra a kerekeire állítani, emiatt a 86-os főutat teljes szélességében le kellett zárni. Személyi sérülés nem volt.

Figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat ónos eső veszélye miatt. A veszélyeztetett régióba tartozik Vas megye is, ezért a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ezúton is felhívja a lakosság figyelmét, hogy a megváltozott körülményeket figyelembe véve, fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Elindulás előtt, minden esetben tájékozódjanak az útviszonyokról, az esetleges fennakadásokról, valamint az érvényben lévő riasztásokról, hiszen a felsorolt tényezők figyelembevételével jobban fel tudnak készülni az időjárási viszonyok okozta veszélyekre. A katasztrófavédelem, valamint az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján, illetve a VÉSZ mobiltelefon alkalmazás segítségével folyamatosan láthatók azok a figyelmeztetések, valamint aktuális káresemények, amelyek megyénkre vonatkoznak.

Baleset esetén pedig haladéktalanul tárcsázzák a 112-es központi segélyhívó telefonszámot!

 

közösség

további frisss

lap tetejére