Újabb döntőkkel zárult a nemzetközi asztaliteniszshow

SzR-HCs • 2014. november 09., vasárnap •
Szerda óta pattogott a kaucsuklabda az Aréna Savariában. Öt nap alatt 4 kontinens 33 országának 358 versenyzője 22 asztalon mérte össze pingpong tudását. Szombaton a serdülő, valamint az ifjúsági fiú és lány csapatmérkőzéseket, illetve az egyéni és páros mérkőzéseket rendezték meg az ITTF által szervezett, november 5-9 között zajló nemzetközi asztalitenisz versenyen. Vasárnap 9 órától pedig már a serdülő fiú és lány egyéni és páros küzdelmekkel főtábláján folytatódtak a mérkőzések. Az ötnapos színvonalas asztalitenisztorna eredményhirdetését este fél 8 órakor tartották az Aréna Savariában.
Újabb döntőkkel zárult a nemzetközi asztaliteniszshow

Szarka Tibor, a szombathelyi asztalitenisz kör elnöke a frisss.hu-nak a helyszínen elmondta, hogy a szeptemberi első osztályú felnőtt ranglista versenyre díjakat felajánló Illés Ernő ezúttal a legeredményesebb magyar lány és fiú versenyzőnek ajándékozott egy-egy 130 ezer forint értékű laptopot. A frisss.hu azt is megtudta a helyszínen, hogy a versenyen a jövő világsztárjai indultak és mintegy 8 ezer dollár pénzdíjat osztottak szét a legjobbak között. A verseny valamennyi korcsoportjának egyéni, páros és csapat eredményeit IDE kattintva böngészhetik!

A komoly asztalitenisz sportélettel büszkélkedő szombathelyi iskolák képviselői csütörtökön és pénteken látogattak ki a nemzetközi versenyre.

közösség

további frisss

lap tetejére