Artner Tamás: nekünk minden pont számít

szróbert • 2014. augusztus 02., szombat •
Szombat este Kecskeméten vendégszerepel a Szombathelyi Haladás. A zöld-fehér vezetőedző szerint mindkét csapat számára rendkívül fontos lesz, hogy pontot, pontokat szerezzen. A mieinknél több változás is lesz az Újpest elleni hazai meccs kezdőcsapatához képest, hiszen Iszlai Bence és Nagy Olivér is sérüléssel bajlódik. A labdarúgó NB I. második fordulójában megrendezendő találkozó 20 óra 30 perckor kezdődik és a Sport1 közvetíti. Fotóink a Hali kapusainak edzésén készültek.
Artner Tamás: nekünk minden pont számít

Artner Tamás a frisss.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy a kecskemétiek javarészt együtt maradtak, de egy-két fiatal tehetséggel és idegenlégióssal még talán erősödtek is, ugyanakkor a Haladás egy új csapatot épít.
Azt gondolom, hogy egy nagyon nehéz meccs lesz, hiszen egy rendkívül masszív együttes a kecskeméti. Eddig mindig szoros meccseket játszottunk idegenben, általában egy-egy góllal nyert valamelyik csapat vagy éppen döntetlen eredmény született. Most is kiélezett csatára számítok, bárki győzhet, de döntetlen is előfordulhat. Nekünk minden pontra szükségünk van és nagyon bízom benne, hogy legalább egyet sikerül elhoznunk Kecskemétről – tette hozzá Artner Tamás.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére