Artner Tamás: mindent megteszünk a három pontért!

szróbert • 2014. október 05., vasárnap •
Igazi presztízsmérkőzés vár a Szombathelyi Haladásra. A zöld-fehérek vasárnap este a tabella tizenkettedik helyén tanyázó, a mieinknél eddig négy ponttal gazdagabb Lombard Pápa csapatát fogadják. A hazai vezetőedző, Artner Tamás szerint a szezon egyik legfontosabb összecsapásán létfontosságú volna mindhárom bajnoki pont begyűjtése. A meccsen Kassai Viktor fújja a sípot.
Artner Tamás: mindent megteszünk a három pontért!

A Ferencváros elleni bravúr után egész héten úgy készültünk, hogy a Lompard Pápa elleni vasárnapi meccsen reális esélyünk legyen mindhárom bajnoki pont begyűjtésére. Életbevágóan fontos lesz ez az összecsapás mind a Haladás, mind a közönségünk számára. Az ellenfél nagyon jó mentalitású játékosokkal rendelkezik, ha kell, csúszva-mászva közlekednek a pályán, mindig nagyot küzdenek még az egy pontért is odateszik magukat. Azt kértem a játékosaimtól, hogy megfelelő mentalitással, higgadt, nyugodt játékkal, de nagyon agresszív stílusban focizzanak. A közönségünk fantasztikus, rajtuk ezúttal sem fog múlni. Abban bízom, hogy játékunkkal rászolgálunk a sikerre és a jó hangulatra - nyilatkozta honlapunknak Artner Tamás.

A vezetődző hozzátette, hogy amennyiben szükség lesz rá és állapota is megengedi, akkor Radó András pályára léphet a második félidőben. A Haladás várhatóan a Rózsa – Schimmer, Fehér, Devecseri, Katona – Jagodics, Iszlai – Gaál, Nagy O., Németh M. – Rocchi összeállításban kezd, csereként Gyurján M., Városi, Jancsó, Szakály, Radó, Gyurján B., és Zamostny jöhet szóba. Hajrá, Hali!

 

közösség

további frisss

lap tetejére