Csak rajtunk múlik, hogy a dobogón végzünk-e!

szróbert • 2014. április 19., szombat •
A Kaposvár elleni hétvégi NB I-es mérkőzés ellőtt már több Haladás labdarúgó is az európai kupaporondról álmodik. Artner Tamás - a péntek délutáni edzésen - viszont azt mondta a frisss.hu-nak, hogy nem álmodni kell róla, hanem tenni kell érte. A vezetőedző azt kérte játékosaitól, hogy a következő bajnoki meccseken az derüljön ki, hogy valóban el akarják érni a dobogós helyezést.
Csak rajtunk múlik, hogy a dobogón végzünk-e!

Mi nem beszélünk még a dobogóról, sokkal inkább a következő meccsel, a Kaposvár ellenivel vagyunk elfoglalva. Annak ellenére, hogy szombati ellenfelünk jelenleg sereghajtó, nagyon nehéz meccsre számítok, hiszen a kaposváriaknak ez lesz utolsó esélye, hogy tovább éltessék a bennmaradás reményét. Szerintem nagyon masszív ellenfelünk lesz, és biztos vagyok benne, hogy a meccs előtt vért isznak majd. Ha olyan lesz a hozzáállásunk, mint a Honvéd elleni, akkor nem lesz gond. Jelenleg lépéselőnyben, jó formában, jó állapotban vagyunk, így aztán csak rajtunk múlik, hogy a bajnokság végén fellépünk-e a dobogóra – nyilatkozta a frisss.hu-nak a Haladás vezetőedzője. 

Az OTP Bank Liga 25. fordulójában sorra kerülő Kaposvár – Haladás mérkőzés április 19-én, szombaton 20 órakor kezdődik. A mérkőzést élőben közvetíti a Sport1. Hajrá Hali!

 

közösség

további frisss

lap tetejére