Artner Tamás: Bízunk a hazai győzelemben!

szróbert • 2014. április 25., péntek •
Minden mérkőzés fontos, de a hazai meccsek mindig duplán fontosak, hiszen itthon folyamatos elvárás a győzelem. A fiúk egész héten jó mentalitással edzettek, bízom benne, hogy a Mezőkövesd-Zsóry ellen meglesz mindhárom pont - mondta el a frisss.hu-nak a szombati, családbarát meccs előtti várakozását Artner Tamás.
Artner Tamás: Bízunk a hazai győzelemben!

A labdarúgás jövőjét a gyermekek jelentik, ezért is példát kell mutatnunk a szombati bajnokin. Nagyon remélem, hogy jó játékkal rászolgálunk majd a győzelemre. Mindent megteszünk a hátralévő öt mérkőzésen, amiből hármat itthon játszunk, közöttük pedig kettő is olyan mérkőzés lesz, amikor igazi riválisok - az FTC, és a Diósgyőr - ellen bizonyíthatunk. Medgyes Zoltánt elengedtem az U21-es csapathoz, helyette Devecseri Szilárd csatlakozik a kerethez. Megpróbáljuk ugyanazt a játékrendszert alkalmazni, amit a Honvéd ellen is sikerre vezetett - tette hozzá a Haladás vezetőedzője. 

A Hali várhatóan a Rózsa - Fehér, Guzmics, Tóth P., Bosnjak - Simon, Iszlai - Hrepka, Nagy G., Halmosi - Radó összeállításban lép pályára. A meccset Becséri Dániel vezeti. Az OTP Bank Liga 26. fordulójának szombahelyi bajnokija 16 órakor kezdődik a Rohonci úton.    

közösség

további frisss

lap tetejére