Artner Tamás: A Paks ellen jól megy nekünk!

szróbert • 2014. május 10., szombat •
Minden meccsünk fontos, és ez május 11-én fokozattan így lesz, hiszen már csak három forduló van hátra a bajnokságból. A Paks elleni összecsapás igazi tétje, hogy a 3-5. hely valamelyikét szerezzük-e meg. Győzelmünk esetén pedig a jövő heti, Fradi elleni hazai meccs is sorsdöntő lehet a nemzetközi kupaszereplést illetően - tudatta a frisss.hu-val Artner Tamás. A Haladás NB I-es labdarúgó csapatának vezetőedzője a szombati edzésen azt is elmondta, hogy Halmosi Péter helyén Hrepka Ádám játszik majd.
Artner Tamás: A Paks ellen jól megy nekünk!

Tudom, hogy a Paks pontért utazik ide, ám szerintem, ha pont nélkül távoznak, akkor is tagjai maradnak az NB I-nek. Bizakodó vagyok, hiszen a Paks ellen mindig jól megy nekünk. Halmosi Péter pótlása nem lesz könnyű, de bízom benne, hogy Hrepka Ádám megoldja feladatát. A pályán lévő két gólkirály-jelölt közül, jó volna, ha a Radó Andris tudná csak növelni a góljai számát - tette hozzá a frisss.hu-nak nyilatkozó Artner Tamás. 

A zöld-fehér tréner azt is hangsúlyozta, hogy örülne, ha úgy tudnának elmenni június elején szabadságra, ha minden játékosnak és az edzői stáb valamennyi tagjának is rendben volna a szerződése. Hozzáfűzte: ha a meghatározó játékosokat nem tudjuk megtartani, akkor nehéz helyzetbe kerülhet a szombathelyi futball. 

A szombathelyiek változatlanul esélyesek a bronzéremre, igaz sorsuk már nem saját kezükben van, az FTC és a Videoton botlása is szükséges az előzéshez.

A Haladás várhatóan a Rózsa – Schimmer, Guzmics, Dvorschák, Fehér – Simon, Iszlai – Hrepka, Nagy G., Bosnjak – Radó összeállításban lép pályára. A vasárnap, 18.30-kor kezdődő mérkőzést Szabó Zsolt vezeti, segítői Tóth II. Vencel és Horváth Zoltán lesznek. 

közösség

további frisss

lap tetejére