Aranyos táncosok a dobogón

Herczeg Attila Fotó: Vass Balázs • 2016. május 23., hétfő •
Szombaton első alkalommal adott otthont a baranyai város, Szentlőrinc az Adria Szigó TSE által rendezett országos klubközi és ranglista versenynek. A Pro- Art TS szombathelyi csapata 11 dobogós helyezéssel lett gazdagabb az egész napos sorozatban.
Aranyos táncosok a dobogón

Délelőtt az ország minden részéből érkezett párosok a klubközi versenyeken mérhették össze tudásukat, melyen a következő eredmények születtek: A csapat legifjabb párosa Oláh Dániel és Pénzes Sára junior I és junior II D kategóriában versenyzett, és mindkét korosztályban latinból a döntő 5. helyét szerezték meg, míg standardből a dobogó 2. fokára állhattak fel. 

Oláh Kristóf és Novák Csenge junior II C kategóriában latinból 2., míg standardből a bajnoki címet mondhatják magukénak. Ifi C kategóriában latinból a negyedik, míg standardből, nagy küzdelemben a második helyet szerezték meg. 

Al- Hakim Kerim és Vass Virág ifi C kategóriában mind standardből mind latinból bajnoki címet szereztek. Felnőtt C kategóriában pedig mindkét táncnemben a döntő 5. helye az övüké. 

Teichtinger Márton és Hirschler Júlia ifi E standard és latin kategóriában is a negyedik helyen zártak, míg felnőtt E latinban 5. és a standardben a nagyon szép 3. helyet érték el. 

Préger Balázs-Fonnyadt Rebeka felnőtt E latin kategóriában szintén dobogós helyezést ért el, a harmadik helyet szerezték meg. A csapat újoncokat is avatott Mac-Bretschneider Erik - Horváth Vanda személyében, ők junior II E osztályban erősítik a Pro- Art-ot. Első versenyükön máris dobogós helyezéssel nyitottak, méghozzá az ezüstérem lett az övék junior II E latin kategóriában. 

Az este folyamán az ország legjobb párosok mérték össze tudásukat a ranglista versenyeken. Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna a junior latin ranglistán 6. helyen végzett.

A párosok Herczeg Attila, Horváth Kristóf, Szatmári Orsolya és Krajczár Gábor irányításával folytatják a munkát. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére