Amíg kijutunk a fényre - izgalmas folytatással sokkol Mira Sabo, szombathelyi írónő

Szerző: Boros Patrícia - Fotó: Kiss Roland • 2017. március 05., vasárnap •
Hamarosan megjelenik a Birtoklás-trilógia második része. Néhány érdekességet is megtudtunk róla.
Amíg kijutunk a fényre - izgalmas folytatással sokkol Mira Sabo, szombathelyi írónő

Nagyjából két éve jelent meg magánkiadásban Mira Sabo, szombathelyi írónő Amíg kinyílik a szemünk című könyve, ami egyben a Birtoklás-trilógiának az első kötete. Azóta a sztorit felkarolta az egyik hazai kiadó és új köntösben - de a történeten mit sem változtatva – ismét megjelent. Májusban már a második részt is a kezükben tarthatják a rajongók. Hogy egy kicsit többet megtudjunk a folytatásról, Mira Sabo írónővel beszélgettünk.  

Amit az első kötetről tudni kell  

A könyv kapott hideget és meleget is, ami nem csoda, mivel olyan tabutémát feszeget, mint a családon belüli erőszak, a gazdagok fényűző világával és egy jó adag erotikával fűszerezve. Ráadásul, ehhez még társul az írónő provokatív, szókimondó stílusa is.

A sztori főszereplője egy csodaszép, fiatal, ártatlan lány, Radnay Szófia, aki egy kávézóban belebotlik Tamássy Áronba, a fiatal, vonzó, gátlástalan milliárdosba. Ekkor Szofi még nem sejti, hogy élete hamarosan hatalmas fordulatot vesz. Az okos és befolyásos férfi képtelen ellenállni a nő romlatlan szépségének, éles eszének és szabadságszerető természetének. Hiába óvja hasonlóan jóképű és gátlástalan bátyja a kapcsolattól, Áron úgy dönt, hogy kerül, amibe kerül, megszerzi magának a lányt, és bevezeti a felső tízezer világába. De mindennek ára van, a férfi ugyanis nemcsak a nő testét, hanem a lelkét is akarja. A legaljasabb tettektől sem riad vissza, hogy megtörje Szofit, és a képére formálja…  

Megdöbbentett az első rész? A másodiktól még a szavad is elakad!

A második kötet az Amíg kijutunk a fényre címet kapta. Ebben folytatódik Szófia története, tele küzdelmekkel, tragédiákkal és persze itt-ott vidám eseményekkel. 

„Szofinak az első részben nem sikerült megszabadulnia Árontól, a másodikban ezt újra megpróbálja. A friss sztoriban még nagyobb rálátást kap az olvasó a gazdagok világára, ahol szinte teljesen általános, ha valaki egy-egy buli alkalmával szétdrogozza magát. Persze, senkit sem szeretnék ilyesmire buzdítani, inkább elrettentésnek szánom” – mondta. 

Mira szókimondó stílusa a második kötetet is végigkíséri, sőt, még keményebben, mint az elsőt.

„Az első rész is elég durván indult, itt sem lesz más a helyzet, nem finomkodom. Az Amíg kinyílik a szemünkben éppen csak súroltam a családon belüli erőszak témakörét, a második könyvben jóval durvább dolgok történnek majd” – folytatta.  

Készül már a harmadik kötet is, ami durvább lesz, mint valaha

Mira már lázasan dolgozik a trilógia lezárásán, de sajnos még akadnak kisebb-nagyobb döccenők.  

"A harmadik résznek még nincs címe, ez egy kicsit gátol az írásban. Ezért a Facebook-oldalamon megosztottam erre pár variációt és az olvasóimtól is sok jó ötletet kaptam."

Fotó: Kiss Roland

És, hogy mi lesz a harmadik részben? Erről is megtudtunk pár dolgot.

"Ebben már teljesen elszabadul a pokol. Sokszor azt várják az olvasók, hogy legyen happy end, de nem ez lesz, hiszen maga az élet sem ilyen. Ettől úgy gondolom, hogy lehet valami jó vagy izgalmas" – tette hozzá.  

Az írónőnek egyébként tavaly novemberben jelent meg a Dr. Farkas bárányai című könyve. Ha szeretnél még többet megtudni róla, akkor KATT IDE!

közösség

további frisss

lap tetejére