Amerikai foci: vasárnap döntőt játszik a Crushers

SzR - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. július 15., szombat •
Hétvégén a Nyíregyháza Tigers ellen játssza a Szombathely Crushers Amerikai Football Egyesület a MAFSZ Berénysport divízió II idei döntőjét.
Amerikai foci: vasárnap döntőt játszik a Crushers

Ismeretes, hogy az elődöntőben egy rendkívül izgalmas meccsen a Rebels Old Boys ellen 23-21-re győzött a Crushers, így óriási küzdelemben kiharcolta a döntőbe jutást. A Frisss FM 97.7 stúdiójában Gerencsér Milánt, a Crushers alelnökét kérdezte Farkas Beni műsorvezető. 

Nagyon komoly ellenféllel találkoztatok már az elődöntőben is…
Valóban, az idei esztendő eddigi legizgalmasabb meccse volt, ellenfelünk a Rebels Old Boys nagyon tapasztalt csapatként kezdett, a régi motorosok, összeszokott ellenfélként szorongattak meg bennünket.

Vasárnap pedig jön a döntő, ahol a tét már a Divízió I-be jutás.
A döntőbeli ellenfél, a Nyíregyháza Tigers nagyon sok meccsen nullázta le ellenfelét. Tavaly még a legmagasabb osztályban, a HFL-ben szerepeltek, onnan jöttek, illetve léptek vissza, mert ezt az évet az újoncok beépítésére szánták. Döntőbeli ellenfelünk, akárcsak mi, hibátlan teljesítménnyel jutott a fináléba. 

Milyen a csapat hangulata 2 nappal a mindent eldöntő meccs előtt? 
Mindenki nagyon izgatott, mindenkinek azon jár az esze, hogyan lehetne még hatékonyabbá tenni a szereplést a döntőben. Egyébként már szombaton leutazunk, pihenten szeretnénk vasárnap kifutni a pályára. 

Nemcsak a csapat, a szurkolók is buszozhatnak…
Így van, szurkolói buszt indítunk, melynek útiköltsége 3000 Ft/fő lesz. Az MMIK parkolójában vasárnap 6.45-kor gyülekezünk, és 7 órakor indul a busz. Még lehet jelentkezni a Crushers Facebook oldalán. Aki nem tud eljönni, online követheti majd a meccset. 

A meccset vasárnap 15 órától ITT lehet majd nézni élőben!

Győzelem esetén a divízió I-ben folytathatja a Crushers. 
 

közösség

további frisss

lap tetejére