Amerikai foci: kiütéses győzelem Tatabányán!

Szita Róbert - fotó: frisss.hu • 2017. május 28., vasárnap •
Folytatta hibátlan szereplését a Szombathely Crushers a MAFSZ ,,Berénysport" divízió II-es bajnokságának nyugati csoportjában.
Amerikai foci: kiütéses győzelem Tatabányán!

Szombaton egymásnak feszült és a két eddig hibátlan mérleggel álló nyugat-magyarországi csapat eldöntötte, ki a jobb. Az előzményekhez tartozik, hogy erős csapatnak tartották a szombathelyiek a Tatabánya Mustangs együttesét, amely a divízió 1-ből jött át és sokat passzoló csapat hírében állt, ráadásul az irányító játékosuktól is lehetett tartani. Ezek után némi meglepetése, a vártnál magabiztosabban hozta a meccset a Crushers.   

Nagyon jó meccs volt, már az első negyedben vezettünk 14-0-ra. Mind a 2 touchdownt a védelem vitte, Pick 6, azaz interception return TD. Büszkék vagyunk a védelemre, hogy már a 3. meccs, amelyiken 0-án tartják az ellenfelet, ez nem semmi. A támadó sor is jól működött, mentek a passzok is.

A végén 23-0-ra nyertünk a Tatabánya Mustangs otthonában. Most egy kis pihenés és ünneplés, aztán készülünk a jövő hétvégi ellenfelünkre – foglalta össze a meccs történésit Tatár István csapatkapitány, aki rövid interjúnk végén megköszönte a szurkolóknak, hogy mindenhová elkísérik a csapatot.

A Berénysport DII tabella így fest 4 forduló után: 

1.    Szombathely Crushers    4    0        55    6
2.    Tatabánya Mustangs         3    1        56    48
3.    Újpest Bulldogs                 2    2        71    78
4.    Szekszárd Bad Bones      2    2        68    21
5.    Budapest Titans                2    3        77    76
6.    Boda Troopers                  0    5        31    131


A Crushers-nek egyébként nem sok pihenője lesz a hétvégi forduló után, hiszen június 3-án már Budapesten, az Újpest Bulldogs ellen szerepelnek.

A zúzás aztán tovább folytatódik, hiszen június 10-én toborzót tartanak az SzSe pályán, ahová mindenkit szeretettel várnak, aki ki akarja magát próbálni ebben a férfias sportágban vagy a Crushers-család tagja akar lenni.

 

közösség

további frisss

lap tetejére