Amerikai foci a jótékonyság jegyében

Szita Róbert • 2016. december 22., csütörtök •
Annak ellenére, hogy súlyos vereséget szenvedett a Szombathely Crushers amerikai-focicsapata jótékonysági mérkőzésen a Vienna Knights ellenében, rengeteg tanulsággal szolgált a bécsi barátságos meccs.
Amerikai foci a jótékonyság jegyében

Az osztrákok az AFL Div. 1 osztályában játszanak, s idén a rájátszásig jutottak. Nagyon erős csapatról beszélünk, akiktől rengeteget lehet tanulni és remélhetőleg szorosabbra tudjuk fűzni a barátságot az osztrákokkal. A Bécsben rendezett jótékonysági mérkőzés bevételével a kisgyermekeket segítjük, minden befolyt összeget nekik utalunk át, majd március 4-én itthon lesz a visszavágó – tudtuk meg Tatár Istvántól, a szombathelyiek csapatkapitányától. 

Sajnos 31-0-ra kikaptak Bécsben a szombathelyiek, de nagyon jó meccs volt, emellett rendkívül szimpatikus és sportszerű csapatot ismert meg a Crushers az osztrákokban.
A védelemre büszkék lehetünk, hiszen ,,csak” 31 pont egy ilyen erős osztrák csapattól, le a kalappal. Csak gratulálni tudok a védelemnek. A támadóknál előjöttek az edzést nem látogatók hibái. Jó példa volt rá ez a meccs, hogy edzéslátogatás nélkül nem lehet meccset nyerni vagy pontot csinálni. Ezért csapatsport. Hiába vannak kiemelkedő teljesítmények, ha a többi, aki nem edz rendszeresen, visszahúzza a csapatot. Összességében jó meccs volt, személy szerint élveztem nagyon. Csak azt sajnálom, hogy legalább egy touchdownt nem tudtunk csinálni – értékelte a meccset Tatár István. 

A Crushers idén már több meccset nem játszik, de a Vienna Knights március 4-én jön Szombathelyre a barátságos visszavágóra.

közösség

további frisss

lap tetejére