Egy robogós lány emlékére: Nagyvas volt az álma

SzR-TT • 2015. március 29., vasárnap •
Az egyik közösségi oldalon kezdték el szervezni a kétkerekűek azt a motoros megemlékező túrát, melyet a közelmúltban, balesetben elhunyt robogós lány emlékére vasárnap tartottak. Látván ezt a Szombathelyi Motorosok Egyesülete, közbelépett és segített a megszervezésben a lány testvérének közreműködésével. A csatlakozni kívánt motorosok száma egyre csak nőtt! Sokakban felmerült egy dolog : de Ő csak egy robogós volt. Igen, csak azért mert az életkora nem engedett egyelőre nagyobb kategóriát. Az Ő álma a nagyvas volt, ám az élet közbeszólt. Ezért nem tettek most különbséget a robogósok és a motorosok. 15 órakor indult a felvonulás Szombathelyről, a Zanati útról, majd Sárváron és Celldömölkön is csatlakoztak még jó páran, így összesen 247 jármű állt össze. Minden kétkerekű ma motornak számított! Külön köszönet a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, akik sokat segítettek a balesetmentes közlekedés lebonyolításában.
Egy robogós lány emlékére: Nagyvas volt az álma

Ismeretes, hogy Celldömölk felé tartott Vönöck felől egy 16 éves fiatalember segédmotor-kerékpárral, amikor eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött a szemből érkező, 16 éves lány által vezetett segédmotor-kerékpárral.

A balesetben a vétlen motoros súlyosan megsérült, a mentőknek a helyszínen kétszer újra kellett éleszteniük, majd a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. A balesetet okozó motoros könnyebben sérült, míg a vétlen, 16 éves lány a kórházban belehalt sérüléseibe. Emlékét kegyelettel megőrizzük! 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére