Aki vak az erdőben, az jól lát a pályán?!

Szita Róbert - Hornyák Emőke • 2015. szeptember 04., péntek •
A mentális és a fizikai felkészítés részeként komoly versengés zajlott, a tizenkilenc játékos és a szakmai stáb tagjai is nagyon odatették magukat a Haladás labdarúgóinak csapatépítő tréningjén. A frisss.hu a Holdfény Ligetben leste meg Halmosiékat.
Aki vak az erdőben, az jól lát a pályán?!

A program ismertetését követően Vörös Csaba technikai igazgató és Németh Roland pályaedző vezetésével tizenkilenc játékos és a szakmai stáb birtokba vette a Holdfény Ligetet. Király Gábor és Predrag Bosnjak a válogatott esti meccsére készült, Leandro Martinez megbetegedett, Mészöly Géza vezetőedző pedig városi sportrendezvényeken képviselte a zöld-fehéreket.

A Haladás játékosai négy csapatot alkotva, kiváló hangulatban láttak neki a feladatoknak, Az első kihívás a ládaépítés volt, a legügyesebbek 16-17 rekeszt is egymásra pakoltak, miközben azokat lábukkal szorítva, egyre magasabbra jutottak.

Németh Roland pályaedző honlapunknak nyilatkozva elmondta, hogy nagyon fontos a kohézió, az összetartás, és erre kiváló alkalom a csapatépítő tréning.
Nem dőlünk hátra, minden eszközzel azon vagyunk, hogy még eredményesebbek legyünk a bajnokságban, ezért ezt a szabadidős napot is komolyan vesszük, és arra használjuk ki, hogy mind a mentális és a fizikai felkészítés, mind a szellemi koncentráció terén a legjobbat nyújtsuk - tette hozzá a pályaedző.

A frisss.hu-nak Cucu, azaz Halmosi Péter csapatkapitány kiemelte: nagyon fontos mindenki számára, hogy nagyon jól érezze magát, itt kicsit elengedhetjük magunkat. Kedveljük az ilyen építő jellegű tréningeket, összetartóak vagyunk, együttműködünk, és bízunk benne, hogy folytatás is lesz. Itt is vannak húzóemberek, és itt az ego is szerepet kaphat.

Miközben Cucu interjút adott, a ,,vakon az erdőben" játék következett, melyet az indián 7-próba (lasszóvetés, Tipi állítás, tomahawk célba dobás, dárdahajítás, íjászat, halászat, hordólovaglás) követett.

A mentális és a fizikai felkészítés során a mezőny legjobbja az Angyal Zsolt vezette csapat (Jánvári Gábor, Nagy Patrik, Ante Batarelo, Vörös Csaba) volt.   
A csapatépítő tréning közös ebéddel zárult.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére